CAD-ritare med intresse för elritningar sökes till EVT!

CAD-ritare med intresse för elritningar sökes till EVT!

Har du ett intresse av elprojektering och samtidigt goda kunskaper i CAD? Då är detta en tjänst för dig! EVT ger dig möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper med hjälp av kompetenta och erfarna kollegor samtidigt som du får en självständig och varierande arbetsroll. Ta chansen och sök till denna spännande tjänst!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Evt Umeås räkning en CAD-ritare till deras kontor i Bromma med start till hösten. Evt är ett fristående teknikkonsultföretag som arbetar med 3D-projektering och specialiserar sig på komplexa projekt i storstadsmiljöer. På Evt genomsyras arbetsplatsen av att alla är lösningsorienterade, hjälpsamma och framåt. Du kommer att få chansen att arbeta tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor som kommer att hjälpa dig att vidareutvecklas. Du kommer att arbeta i ett team om 6 personer och ha en handledare som kommer att hjälpa dig att växa in och utvecklas i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Evt. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt med en initial prövoperiod om 4 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som CAD-ritare på EVT Umeå kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att rita elscheman och installationsritningar i AutoCad. Du kommer både arbeta med att rita nya elscheman men även se till att uppdatera äldre befintliga elscheman. I rollen kommer det ingå varierande och utmanande arbetsuppgifter som kommer att hjälpa dig att vidareutvecklas på ett personligt och professionellt plan. En vanlig dag som CAD-ritare kam vara att skissa på nya ritningar, ta fram underlag och följa med ut till olika anläggningar där Evt arbetar med projekt. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande men ditt främst fokus kommer vara att avlasta VA-projektören som också kommer att vara din handledare.

Du kommer till exempel att:
  • Rita elritningar i AutoCad
  • Göra platsbesök på anläggningarna
  • Planera och följa upp befintliga projekt
Rollen ställer stora krav på förmågan att kommunicera och samverka med enskilda individer och grupper. Tjänsten passar dig som vill lära dig hur det är att arbeta i stora och små samhällsprojekt. Som CAD-ritare kommer du få en god inblick i projektets olika delar och du kommer arbeta brett med informationsöverföringen i projektet och erbjudas en varierad vardag. Du kommer få insikter i komplexiteten av den här typen av projekt och ständigt få ta del av allt spännande och utmanande som detta genererar.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleutbildning inom el eller automation alternativt har annan relevant motsvarande teknisk utbildning
  • Har erfarenhet av att rita i AutoCad
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenheter av att rita elritningar

Som person är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog. Vidare behöver du vara självgående, strukturerad och ansvarstagande för att lyckas i rollen. Vi ser även att du är öppen, framåt och har god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Bromma
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EVT Umeås önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EVT Umeå grundades 1988 och är ett fristående teknikkonsultföretag som finns idag i Bromma och Umeå. Företaget erbjuder ingenjörstjänster inom VA området med inriktning mot kvalificerade maskin-, process- och ledningsinstallationer. EVT arbetar främst med att erbjuda kunder 3D-projektering i form av ritningar och underlag. Komplexa projekt i krävande storstadsmiljöer är deras främsta specialiseringsområde.