C#.NET utvecklare till Signifikant!

C#.NET utvecklare till Signifikant!

Har du ett stort intresse för mjukvaruutveckling med hjälp av C#.NET och vill hjälpa företag att omvandla sin verksamhet till användbara och lättförståeliga funktioner? Är du intresserad av UX men även stödfunktioner i back-end och vill skapa kompletta webbaserade lösningar som är skräddarsydda för kunders specifika behov? Som full-stack-utvecklare på Signifikant har du möjlighet att arbeta i ett tajt team med duktiga utvecklare och bli en skicklig full-stack-utvecklare.

Information om uppdraget

Signifikant är ett svenskt oberoende mjukvaruföretag specialiserat på eftermarknadslösningar och support för tillverkningsindustrin. Signifikant erbjuder en helhetslösning för organisationers digitala transformation och med sina eftermarknadslösningar för produktinformationshantering kan de hjälpa företag att förbättra sin lönsamhet.

En av Signifikants kunder är en stor svensk tillverkare som nu behöver förstärkning i produktutvecklingsteamet i form av en fullstack-utvecklare. Teamet består av fem utvecklare (fyra i Stockholm, en i Paris), en projektledare (lead/scrum master) och en QA. Som full-stack-utvecklare kommer du att vara en del av detta team och arbeta nära de andra teammedlemmarna för att analysera kundens behov och designa och ta fram nya egenskaper, funktioner och användargränssnitt samt integrera dem med kärnprodukten.

Du erbjuds
 • En position där ditt bidrag blir en viktig del av produkten och Signifikant.
 • Ett tajt team som kommer att stötta dig med affärskunskap, designexpertis och vägledning för att du ska bli en integrerad del i teamet.
 • Möjlighet att göra egna prioriteringar i samarbete med ditt team och skapa värdefulla funktioner baserade på affärsbehov på hög nivå.
 • Agilt arbetssätt med möjligheten att vara med i hela processen, från tidigt skede till färdig produkt.
 • En imponerande internationell arbetsmiljö. Signifikant har 21 anställda och 12 olika modersmål.
Som konsult på Academic Work erbjuds du en fantastisk möjlighet att växa professionellt, utöka ditt nätverk och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt erbjudande. Detta är ett långsiktigt uppdrag med ambitionen att så småningom rekryteras direkt av Signifikant.

Arbetsuppgifter

Som full-stack-utvecklare ingår du i ett kundspecifikt produktutvecklingsteam. Tillsammans kommer ni:
 • Analysera kundbehov och kartlägga krav
 • Designa användargränssnitt och funktioner
 • Designa mjukvara
 • Utveckla användargränssnittet samt backend-funktioner och databaser
Vi söker dig som

I denna rekryteringsprocess kommer vi att fokusera mycket på ditt intresse för tjänsten och programmering. Vi söker dig som brinner för systemutveckling och vill finslipa dina kunskaper inom C#.NET och bli en skicklig full-stack-utvecklare. Det är viktigt att du föredrar agil utveckling och trivs att arbeta under vägledning av affärsbehov snarare än detaljerade skriftliga krav. För att söka tjänsten ska du skicka ditt CV till oss och motivera väl i din ansökan varför du passar för tjänsten.

Vi förväntar oss att du har:
 • 1-2 års erfarenhet av programmering, gärna i C#.NET eller Java eller/och Javascipt
 • Stort intresse för utveckling som kan visas genom professionella projekt eller hobbyprojekt
 • Goda muntliga och skriftliga färdigheter i engelska eftersom den dagliga kommunikationen kommer att ske på engelska
Det ses som meriterande om du har kunskap eller erfarenhet av:

Asp, mvc

SQL Server

CSS, HTML5

Svenska språket

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Solna, Solna Centrum

Kontaktuppgifter: Konsultchef Ella Tarmo, ella.tarmo@academicwork.se. Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen och Signifikant önskar att alla frågor om rekryteringsprocessen riktas till Academic Work.

Vår urvalsprocess pågår löpande och annonsen kan stängas innan rekryteringsprocessen är klar om vi har gått vidare till screening- eller intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Signifikant: https://www.signifikant.se/