Bygglovhandläggare till Upplands Väsby Kommun

Bygglovhandläggare till Upplands Väsby Kommun

Har du erfarenhet av bygglovsprocessen och söker ett spännande uppdrag hos Upplands Väsby Kommun? Vi söker nu en bygglovhandläggare till Upplands Väsy Kommun som ska stötta bygglovenheten under 3 månader med chans till 6 månader. Läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Upplands Väsbys räkning en administratör som ska stötta bygglovsenheten under tre månader med chans till förlängning. På bygglovenheten jobbar idag 12 stycken personer som stöttar kommunen och invånarna i bygglov, tillstånd och fastighetsfrågor.
Det finns möjlighet att på detta uppdrag även jobba halvtid 50%.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

* Handläggning av bygglovsansökningar och tekniska anmälningar enligt PBL och BBR

Vi söker dig som
  • Har minst tre års erfarenhet från handläggning av bygglovsansökningar
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Som person har du lätt för att skapa kontakt, är mogen och ansvarsfull. Du tycker om att jobba administrativt och gillar ordning och reda.

Övrig information
  • Start: December/Januari
  • Omfattning: Heltid eller deltid på 50%
  • Placering: Upplands Väsby
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se