Bygg upp din karriär som pricing analyst hos etraveli

Bygg upp din karriär som pricing analyst hos etraveli

Etraveli söker dig som är analytiskt lagd och älskar siffror!
De söker dig som är tävlingsinriktad och vill till en arbetsplats där din hunger att lära får chans att mättas. Vill du jobba i ett team fyllt av glädje inom en bransch i ständig förändring? Följ då med på Etravelis resa där förmåga och ambition värdesätts högt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Etravelis räkning Pricing Analysts till deras avdelning, Sales Operations. Avdelningen har ansvar för det operationella arbetet inom Sales vilket innefattar analys av konkurrenter och försäljningsmarknader, prissättning av flygprodukten och tilläggsprodukter samt övrig analys av intäkt och kostnadsdrivande poster. Då detta är en operativ avdelning kommer du ha stor påverkan på bolagets dagliga prestation.

Ditt blivande team består av en Manager samt sju andra Pricing Analysts där de flesta kommer direkt från högskolan eller universitetet. Avdelningen är på gång att flytta från Uppsala till Stockholm och söker därför dig som vill vara med och starta upp teamet i fina lokaler på Drottninggatan.

Företaget är inne i en expansiv fas och behöver därför förstärkning på personalsidan. Här får du jobba med att driva utveckling i en platt hierarki som ser jakande på just dina tankar och idéer. Med frukost serverat på kontoret varje morgon ser Etraveli till att du får bästa möjliga start på dagen. Med bra förmåner och friskvårdsbidrag ser de värdet i dig som medarbetare och ditt mående.

Såhär beskriver en medarbetare rollen:

Vi jobbar i ett tight team där vi känner varandra väl. Jag började här direkt efter mina studier och var ett perfekt första jobb för mig. Jag har en kandidat i företagsekonomi och har sedan kompletterat med statistik, något jag sett som användbart i denna roll då det är mycket analyserande. Vi jobbar i en spännande bransch som förändras dagligen. Det är ett komplicerat område så det gäller att hela tiden vara med på vad som händer och se till att alla pusselbitar faller på plats.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Etraveli.

Arbetsuppgifter

Som Pricing Analyst kommer du arbeta med prissättning för olika trafikkanaler efter egen analys av konkurrenter, intjäning och övergripande strategi. Här får du ta ansvar hela vägen från datasammanställning inför analys, till implementation av egna slutsatser.

Du kommer till exempel att:
 • Analysera, följa upp och förbättra andra intjänings- eller kostnadsdrivande projekt
 • Arbeta med affärsutveckling för att på bästa sätt kunna effektivisera och utnyttja den information företaget har för att kunna ta bättre beslut
 • Dela information och ge råd till andra delar inom företaget
Du kommer främst ha intern kontakt då din kunskap kring intäkts- och kostnadsdrivande poster är värdefull information till andra avdelningar på företaget. Rollen passar dig som vill jobba i ett företag i ständig utveckling inom en bransch där var dag erbjuder nya utmaningar och lärdomar.

Vidare värdesätts vad just du har fallenhet för, därför finns utrymme för dig att fokusera på dem områden du är som bäst inom. Du kommer att bli tilldelad en mentor som hjälper dig under din uppstartsperiod. Detta i kombination med ett introduktionsprogram gör att du snabbt kommer in i rollen och kan börja bidra med just din kompetens och ditt unika synsätt.

Vi söker dig som
 • Har en kandidatexamen i företagsekonomi/nationalekonomi/statistik eller motsvarande
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Är flytande i engelska såväl i tal som i skrift
Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i projekt sedan tidigare. Det är även ett plus om du har kunskaper inom e-handel och därmed vet vad det innebär.

I denna roll är det av högsta värde att du är analytiskt lagd och gillar siffror. Som person vågar du ifrågasätta nuvarande tillvägagångssätt och struktur och inser värdet i att komma med tankar och idéer som får organisationen att komma framåt. Du är en person som aldrig blir nöjd utan alltid ser möjligheten att bli snäppet bättre. Du är en tävlingsmänniska som vill slå gårdagens resultat. Slutligen tar du gärna egna initiativ och tvekar inte att föra fram din åsikt.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid tillsvidare, med 6 månaders provanställning
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Etravelis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Etraveli likes a fast ride. The eyes tearing up from the wind, the hair a mess streaming behind our faces, the hands gripping the handles convulsively that kind of fast. We are a fast expanding online traveling agency, currently employing over 600 people in about 50 countries. Successful in e-commerce, on the edge of technology development and with vast experience in the travel industry, we are able to offer you the best of three worlds.