Butikssäljare till Kakelspecialisten

Butikssäljare till Kakelspecialisten

Med sin 2800 kvm stora butik är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum. Vill du representera ett marknadsledande och välkänt bolag? Vi söker nu en driven butikssäljare som tycker att jobbet som säljare är världens bästa jobb!

Information om uppdraget

Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. De säljer och marknadsför allt inom kakel, klinker, badrum, fäst & fogprodukter och andra kringprodukter.

Vi söker nu en flexibel och serviceminded kollega som kan sprida glädje och energi i butiken i Årsta. Som butikssäljare tar du hand om deras kunder på bästa tänkbara sätt genom att lyssna, hjälpa, inspirera och sälja. Du är tillsammans med resten av teamet ansvarig för att butiken är inspirerande och inbjudande för besökarna.

För dig innebär detta en gedigen introduktionsutbildning där du redan från starten kommer ingå i Kakelspecialistens mentorskapsprogram. Detta mentorskapsprogramet är något som dina blivande kollegor gick igenom under sin första tid och det gjorde dem både trygga och självgående i rollen.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Kakelspecialisten.

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven säljare som vill ge högsta möjliga service till våra kunder. Arbetet innebär aktiv försäljning i butik, att ge rådgivning till kunder, konsumenter, hantverkare och inredare gällande kakel och badrumsinredning. Du ansvarar för att varje kund känner sig välkommen och möts av den bästa tänkbara servicen i vår inspirerande butik, där vi tillsammans på ett professionellt sätt bidrar till en god kundupplevelse.

Vi söker dig som
  • Vi söker dig som har en positiv attityd och som brinner för försäljning
  • Du är bra på att bygga relationer, är lyhörd och sätter kundens behov i centrum på ett engagerande sätt. Du strävar alltid efter att få en nöjd kund!
  • Det är viktigt att du har en hög arbetsmoral, god samarbetsförmåga samt ett driv gällande försäljning
  • Du är flexibel, villig att ständigt utvecklas och uppdatera dig på sortimentet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Möjlighet att jobba varannan lördag
Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i butik och/eller har produktkunskap om kakel och badrumsinredning.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Årsta. Har du egen bil finns gratis parkering, annars tar du dig hit från centralstationen på ungefär 20 minuter med hjälp av tunnelbanans gröna linje.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Kakelspecialistenhär