Business Controller till Samsung!

Business Controller till Samsung!

Academic Work söker en Business Controller till Samsung. Har du goda kunskaper och erfarenheter från rollen som controller eller vill ta nästa steg i din karriär, se hit! Som person är du lösningsorienterad, gillar att ta ansvar samt har en god kommunikationsförmåga. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Samsungs räkning en Business Controller. I denna roll kommer du jobba tillsammans med ett team på fem stycken andra Business Controllers, där ni tillsammans driver Samsungs kostandskontroll och investeringsplanering på Elektronik Telecom-divisonen. Du kommer att ha kontakt med flertal olika nyckelintressenter inom organisationen, allt från CFO till Account Managers samt olika områdersexperter såsom produktchefer och systemutvecklare.

Du kommer tillsammans med ditt team vara spindeln i nätet för att stödja dessa olika intressenter inom företaget. Du kommer att arbeta nära med Samsung Nordics IM-verksamhet, det vill säga produktgruppen inom bla smartphones och surfplattor.

Du erbjuds
 • En tjänst som ger dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som Business Controller
 • Möjligheten att jobba på ett dynamiskt företag med stora utvecklingsmöjligheter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Business Controller kommer din huvuduppgift vara att stötta processen för att optimera försäljningen, se till att kostandseffektivitet uppnås samt förbättra vinsten för företaget.

Vidare kommer du att:
 • Kontrollera budget
 • Säkerställa att prognosen återspeglar förväntade kostander
 • Säkerställa periodiseringsnivåer
 • Utföra analyser och ge processvägledning till organisationen
 • Koordinera olika förbättringsprojekt, såsom kvartalsvisa prisplanering
Vi söker dig som
 • Avslutad eftergymnasial utbildning på Universitet ex. kandidat inom företagsekonomi , civilekonomexamen eller motsvarande.
 • Mycket goda kunskaper i engelska samt svenska , både i tal och skrift
 • Har tidigare relevant erfarenhet från Business Controlling, Finance Partnering eller från en liknande roll. (gärna 2+ år)
 • Har utmärkta kunskaper i att arbeta i Excel och PowerPoint
Det är meriterande om du har god systemvana inom SAP.

För att trivas på uppdraget ser vi att du är en "doer", en person som uppskattar högt tempo och förändring samt har viljan att ta egna initiativ. Du måste vara öppen för nya idéer och nya sätt att tänka. Då ingen dag är den andra lik på Samsung krävs det en nyfikenhet och ett öga för att se möjligehterna i de snabba och ibland ovänatde förändringar som kommer längst med vägen.

Övrig information
 • Start: Augusti 2022
 • Omfattning: Heltid, 6 månaders konsultuppdrag med goda chanser till förlängning
 • Placering: Kista
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Samsung är ett dynamiskt företag som befinner sig i en snabbrörlig bransch, på grund av detta finns det stora och många möjligheter att växa och utvecklas! Samsung arbetar efter en vision om att leverera världens bästa produkter och tjänster. De arbetar med hemelektronik, IT och Mobilkommunikation samt andra enhetslösningar. Med många framgångar inom elektronikverksamheten har de erkänts globalt som en teknologisk branschledare och rankas nu som ett globalt varumärke bland topp 10.