Business Controller till SBK Sweden, ett bolag i stark tillväxt!

Business Controller till SBK Sweden, ett bolag i stark tillväxt!

Ansvarsfull, självgående och resultatdriven är egenskaper som SBK Sweden ser att du som deras framtida Business Controller besitter. Har du bred kunskap inom redovisning och controlling och samtidigt drivs av att utveckla och effektivisera processer så får du i denna roll chansen att vara med och lägga grunden för controlling-funktionen samt vara med på en tillväxtresa där du erbjuds ett stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter!

Information om uppdraget

SBK Sweden är en grossistfirma i Stockholm som specialiserar sig på frukt, grönt, bär och svamp. Deras affärsidé bygger på att skapa förtroende och starka band gentemot deras kunder och därmed axlar de ett stort ansvar när det gäller att ta fram produkter, rätt kvalitet, rätt pris i rätt tid och de ser mer än gärna till att överträffa sina kunders förväntningar. Genom flera års erfarenhet som leverantör inom storstäderna med inriktning mot torghandel och butiker fortsätter de nu sin expansion i snabb takt och för att kunna växa ytterligare som bolag behöver de nu en Business Controller som vill vara med på resan. Som Business controller kommer du att ha en betydelsefull roll i verksamheten där du med din erfarenhet och kompetens bidrar till att skapa en tydlig struktur och översikt över verksamheten och analyserar hur verksamheten ska styras framåt för att uppnå sina strategiska mål

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett dynamiskt och snabbt växande bolag där du på egen hand får påverka, komma med initiativ och bygga dina egna arbetsstrukturer.
 • En chans till att bli en viktig nyckelspelare när det gäller att bidra till företagets ekonomiska tillväxt och lönsamhet.
 • Goda utvecklingsmöjligheter där de ser positivt på att du med ditt driv, ambition och hårda arbete på sikt kommer kunna axla ansvaret som CFO.
Arbetsuppgifter
 • Sköta rapportering, uppföljning och analys av resultat samt förse och rådge ledningen med information och analysunderlag.
 • Sammanställa och skapa rapporter för resultatenheter och analysera samt ge förslag på effektivisering av flöden, varor och kostnader.
 • Budget och prognosarbete samt ha ett nära samarbete med olika avdelningar som inköp, försäljning, logistik och redovisning.
Vi söker dig som
 • Har mellan 3 till 5 års bred erfarenhet av redovisning och analysarbete och nu vill ta nästa steg in i en roll som Business Controller
 • Mycket goda kunskaper i Officepaketet framförallt inom Excel och Powerpoint samt har allmänt god systemförståelse.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då det krävs i de dagliga arbetsuppgifterna och då att du blir en del av ett mångkulturellt bolag.
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning samt om du arbetat i Visma.net . Det är även ett stort plus om du jobbat som controller tidigare.

Som person är du:

Resultatinriktad

Ansvarstagande

Strukturerad

Orädd

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare där provanställning tillämpas, flexibla kontorstider .
 • Placering: I nya fräscha lokaler i Tumba dit de flyttar in i under sommaren . Det finns goda parkeringsmöjligheter för den som har bil.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SBK Sweden önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SBK Sweden