Brinner du för marknadsföring? Nu söker vi en Event Marketing Assistant i Stockholm

Brinner du för marknadsföring? Nu söker vi en Event Marketing Assistant i Stockholm

Är du student och vill ha ett meriterande deltidsjobb inom marknadsföring vid sidan av dina studier? Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Just nu söker vi en Event Marketing Assistant till vårt marknadsteam i Stockholm.

Information om uppdraget

"Rollen som Event Marketing Assistant innebär en otrolig variation. Tillsammans med mitt fantastiska marknadsteam planerar jag upp evenemang, ser till att de är bemannade och att vi gör vårt yttersta för att nå vår målgrupp; Young Professionals. Jag går alltid till jobbet med glädje i stegen, eftersom jag vet att jobbet jag utför hjälper andra - oavsett om jag skapar innehållsrika flyers vid skrivbordet eller står framför en grupp människor och pratar CV. Alla delar av vårt marknadsföringsarbete bidrar till att dessa personer får en bra start på karriären, och det motiverar mig. Att arbeta med Event Marketing utvecklar dessutom mitt ledarskap, min planeringsförmåga och mitt kontaktnät. Ett bättre jobb vid sidan av studierna finns inte!"

Så beskriver vår Event Marketing Assistant sin roll.

Event Marketing Assistant är en varierad roll med många olika kontaktytor. Man måste trivas med att ena stunden packa bilen full med marknadsmaterial för att åka till en mässa på något av regionens universitet eller högskolor för att nästa dag bygga relationer med kårer/föreningar för att stärka våra samarbeten på en mer strategisk nivå. Vi vet att våra kandidater är något av det viktigaste vi har. För att attrahera nya och behålla befintliga kandidater i databasen krävs alltid det lilla extra ute på campus, våga gå utanför en given ram och våga prova nytt.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en möjlighet att vid sidan av dina studier arbeta brett med operativ marknadsföring för att stärka Academic Works varumärke mot målgruppen Young Professionals. Du arbetar tätt med vår Event Marketing Manager, Event Marketing Coordinator och ett team av Brand Ambassadors, rollen är mycket varierande och du har stora möjligheter att bidra med dina idéer och förslag.

Du kommer till exempel att:
 • Planera och genomföra marknadsaktiviteter som event, gästföreläsningar och arbetsmarknadsdagar på olika skolor i Stockholm, Uppsala och Västerås
 • Skapa olika former av marknadsföringsmaterial i syfte att sprida Academic Works varumärke
 • Stötta Event Marketing Manager och Event Marketing Coordinator i administrativa arbetsuppgifter som mailkontakt med kandidater och koordinering och anmälningar till events
 • Behålla goda samarbeten med kårer/nationer/föreningar/programansvariga i regionen
Du är ansvarig för att säkerställa att våra aktiviteter som exempelvis affischering, flyersutdelning genomförs tillsammans med våra Brand Ambassadors.

Tjänsten passar dig som drivs av att skapa relationer och har ett genuint intresse av marknadsföring. När du kommit in i rollen så kommer du att få möjlighet att tillexempel få hålla i egna föreläsningar.

Vi söker dig som
 • Studerar inom marknadsföring, event, kommunikation eller liknande och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska, då kommunikationen internt och externt sker på både svenska och engelska
 • Har B-körkort
 • Har tidigare erfarenhet av service
Det är meriterande om du:
 • Är aktiv i studentförening, kårverksamhet, nationer eller liknade studentorienterade aktiviteter
 • Har erfarenhet av marknadsföring eller event
Som person är du orädd, drivande och du trivs med att arbeta med människor, eftersom du ena dagen delar ut flyers och andra dagen äter lunch med kåren. I din roll ingår ett flertal arbetsuppgifter av skiftande karaktär, därför är du prestigelös och serviceinriktad. Eftersom du kommer att ha mycket eget ansvar gäller det att du har ett strukturerat arbetssätt och gillar att komma med kreativa idéer. För att lyckas i rollen som Event Assistant tar du egna initiativ och med ditt goda självförtroende vågar ta plats i olika sociala sammanhang.

Vi söker dig som har en god förmåga att skapa goda relationer och ett intresse för att marknadsföra Academic Work på campus. Framför allt är det viktigt att du har en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss!

Övrig information
 • Start: December
 • Omfattning: 2 dagar i veckan
 • Kontaktperson: Fanny Gabrielsson, Fanny.gabrielsson@academicwork.se
 • Placering: Vårt marknadsteam sitter på vårt kontor som ligger på St Eriksgatan 121, vilket är därifrån du utgår. Tjänsten innebär att du är ute mycket på regionens högskolor och universitet.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
OM OSS
Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen! Läs mer om vår kultur och de karriärvägar och möjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se