Brinner du för IT och för mat? Sök tjänsten som Teknisk Projektledare inom betalningslösningar...

Brinner du för IT och för mat? Sök tjänsten som Teknisk Projektledare inom betalningslösningar...

Är du redo för en ny smaskig utmaning? Fazer kanske du mest känner igen från godis- eller brödhyllan, eller från att du har ätit på någon av deras 1200 restauranger i Norden. De är nu i behov av utökning till deras Payment & Operational Planning Team med utgångspunkt i Stockholm. Därför söker vi nu dig som har tidigare erfarenhet av att hantera ICT lösningar.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Teknisk Projektledare inom betalningslösningar till Fazer som kommer utgå från deras kontor som ligger på Kungsholmen i Stockholm. I rollen kommer du att vara ansvarig för att utveckla, underhålla och förvalta olika IT-baserade lösningar. Det övriga teamet sitter i Finland där även närmsta chef befinner sig. Ni har dagligen kontakt online men även när teamet kommer till Sverige. Vissa resor till kontoret i Finland kan även förekomma. Du kommer också jobba med många olika kontaktytor både med intern personal på Fazer men även med många olika externa leverantörer. Du kommer till stor del arbeta i projektform i kontakt med Fazers kunder men även vara en resurs i förvaltning och kravställning framåt i pågående system.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fazer. Uppdraget kommer att vara på heltid.

Arbetsuppgifter

I denna roll kan arbetsuppgifterna innebära:
 • Arbete i projekt med betalningslösningar mot Fazers kunder
 • Arbete med kravställning, underhåll och koordinering av deras IT lösning
 • Arbete i Fazers interna projekt, det kan till exempel handla om schemaläggningssystem för personalen i deras restauranger
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av ICT lösningar och vill fortsätta din utveckling hos Fazer. Vi tror att du är en person som trivs med att arbeta i projektform och med många olika kontaktytor, därför är god samarbetsförmåga av största vikt.

Vi söker dig som
 • Du har en utbildning inom IT eller annat relevant område
 • Du har erfarenhet av att arbeta med ICT-lösningar
 • Du har kunskap inom SQL
 • Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska
Vi ser även gärna att du har varit i en koordinerande roll sen tidigare och trivs med många kontaktytor med olika leverantörer. Du tycker om att arbeta i grupp såväl som att arbeta självständigt. Du är orädd för nya situationer och har en analytisk förmåga.

Det är meriterande om du har arbetat med betalningslösningar sen tidigare och vi ser det även som fördelaktigt om du har erfarenhet av att skriva SQL kod.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer är en koncern inom livsmedelsbranschen med drygt 15 000 anställda, ett familjeföretag som grundades i slutet på 1800-talet och som idag har verksamhet i åtta länder. De har många välkända varumärken under sig och behöver nu utöka sin IT-avdelning som supporterar personer i Sverige samt Norden.