Bosphorus söker paketerare till sin produktion!

Bosphorus söker paketerare till sin produktion!

Om du är prestigelös, strukturerad och trivs med att arbeta inom produktion, då är detta jobbet för dig! Academic Work söker nu för vår kunds räkning paketerare för att stärka upp deras produktionsteam. Detta ger dig möjligheten att vara en del av ett härligt team som genomsyras av en positiv stämning samtidigt som du är en stor del av ett viktigt steg inom produktionen.

Information om uppdraget

Vi söker just nu en Paketerare till Bosphorus. Bosphorus är ett familjeägt företag som producerar färdigmat inspirerad från medelhavet, som under de senaste tjugo åren vuxit sig stora. Företaget är byggt från grunden och levererar idag färdigrätter till återföräljare över hela landet.

Som Paketerare kommer du arbeta med att packetera färdigrätter. Detta kommer du göra både manuellt och automatiserat genom maskin. I rollen förekommer arbete i en kylmiljö på 10 grader, men här blir du utrustad med varma arbetskläder. I samband med anställning kommer du få en bra introduktion och internutbildning för att lära dig dina arbetsuppgifter.

Arbetstiderna är kl. 9-18. Sluttiden varierar och du kan komma att sluta kl.16 eller kl.17. I tjänsten förekommer arbete på helgen där du arbetar på lördagar kl.8 - 16:30. Du kommer arbeta fem dagars arbetsveckor men då arbete förekommer på helgen så kan din ledighet komma att förläggas under vardagar. Du blir schemalagd av din arbetsledare.

Bosphorus expanderar och söker därför flera nya medarbetare till sina nybyggda trivsamma lokaler ute i Tumba. Lokalerna är fyllda med dagsljus och härliga kollegor där det inte finns någon hierarkisk skillnad mellan ledning och medarbetare - alla har daglig kontakt och trivs i varandras sällskap.

Lokalen där du kommer arbeta ligger på ett industriområde i Tumba som kräver att du på egen hand enkelt kan ta dig till och från jobbet med bil. Det ligger dessvärre inga kommunikationer såsom buss eller pendeltåg i närheten.

Du erbjuds
 • En fantastisk arbetsmiljö i ljusa nybyggda lokaler
 • Att bli en del av ett team med lojala, varma och välkomnade kollegor
 • Möjligheten att bli en del av ett varmt och familjärt företag som månar om sina medarbetare
 • Möjligheten att efter 6 månader bli överrekryterad och bli direktanställd av Bosphorus
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

* Paketering av färdiga rätter manuellt och vid automatiserade linjer

Vi söker dig som
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då detta är en del av det dagliga arbetet
 • Ordningsam och van att arbeta enligt upparbetade rutiner
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av ett liknande arbetsuppgifter i en tidigare roll
 • Har en avklarad utbildning, gärna inom livsmedel eller haccp
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du tar stort ansvar för ditt arbete, är ordningsam och kan arbeta enligt tydliga rutiner. Då tjänsten innebär en del fysiskt tunga lyft är det fördelaktigt att ha en god fysisk konditon. Vidare är du stresstålig, duktig på att arbeta praktiskt och snabblärd. Vi ser även att du är en öppen person med en positiv inställning och stor vilja att hjälpa till och göra ett bra arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående, så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: I Bosphorus produktion i Tumba
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bosphorus är pionjärer inom färdig medelhavsmat och producerar färdigrätter inspirerade från vackra medelhavet. De är ett familjeägt företag som startades för 22 år sedan. På 22 år har företaget snabbt växt och expanderat. Deras färdigrätter är mycket uppskattade och du hittar dem idag i välkända livsmedelsbutiker över hela Sverige samt i deras egen butik i Hötorgshallen. Vill du läsa mer om företaget och deras resa kan du göra det här.