Bonnier News Sales söker en ny Ad Operations-medarbetare!

Bonnier News Sales söker en ny Ad Operations-medarbetare!

Bonnier News är ett av Sveriges ledande mediehus som når över tre miljoner användare varje dag. Vill du vara med och påverka, beröra och nå fler läsare genom innovativa annonslösningar? De behöver nu dig som har en hög servicemedvetenhet, är analytiskt och administrativt lagd samt har ett litet teknikintresse. Ta chansen och sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en AdOps till Bonnier News Sales. Du kommer tillhöra annons- och säljavdelningen för digitala medier och vara en del av Ad Operations-teamet. Teamet består idag av 17 personer som arbetar inom de olika varumärkena; Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, HD-Sydsvenskan och Bonnier Business Media. Du kommer arbeta i ett team riktat mot mediebyråer. Bonnier News Sales är en leverans- och supportorganisation där du kommer ha tätt samarbete med säljavdelningen. Du kommer att få en kort introduktion och sedan fortsätta upplärningen tillsammans med dina kollegor och successivt bli mer och mer självständig.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bonnier News Sales. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetet i Ad Operations-teamet innebär att säkerställa leveransen av digitala kampanjer, annonsmaterialhantering samt optimering av kampanjer. Rollen som AdOps innebär även att du följer upp kampanjerna dagligen och ser till att de ligger i fas, samt agerar snabbt och lösningsfokuserat när problem uppstår. Du kommer till stor del arbeta processtyrt för att alltid sträva efter att uppnå hundra procent leverans mot kund. Vidare är Ad Operations-teamet även en supportfunktion som besvarar förfrågningar från säljare, säljbolag, befintliga kunder och mediabyråer via mail.

Du kommer till exempel att:
  • Ansvara för kommunikationen med annonsörer och byråer, säkerställa att annonsmaterial finns på plats i tid samt bekräfta när materialet är klart för leverans
  • Testa och kontrollera annonsmaterialet så att de är tekniskt rätt gjorda för publicering
  • Kontrollera att leveranser startar enligt plan. Ta fram statistik, rapporter och underlag för uppföljning samt följa upp och optimera leveranser
Tjänsten passar dig som har rätt driv och en positiv inställning. Du trivs i ett högt tempo och kan hantera så väl toppar som dalar. Utvecklingsmöjligheterna på Bonnier News är stora och erfarenheten av att arbeta i Ad Operations-teamet ger dig en bred grund för att gå vidare internt, till exempel mot försäljning eller projektledning.

Vi söker dig som
  • Har ett intresse för media branschen/journalistik/digitala tidningar
  • Flytande i svenska och engelska, så väl i tal som skrift
  • Har tidigare erfarenhet av administrativa och servicerelaterade arbetsuppgifter
Som person är du noggrann och har koll på detaljerna. Du ser dig själv som en social individ och trivs att arbeta i ett öppet landskap med högt tempo. Vidare ser vi att du som söker är nyfiken, analytisk, kommunikativ och räds inte för att lyfta förbättringsförslag.

Övrig information
  • Start: Juni
  • Omfattning: Heltid, vikariat 1 år.
  • Placering: Marieberg, Kungsholmen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bonnier News Sales önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se