Bolånehandläggare till ny grön aktör på marknaden!

Bolånehandläggare till ny grön aktör på marknaden!

För dig med gedigen erfarenhet av bolånehandläggning och passion för hållbarhet finns nu möjligheten att bli en del av en ny aktör på bolånemarknaden. Som bolagets nya tillskott kommer du att ha en central roll där du får du chansen att komma med initiativ till processförbättringar för att driva verksamheten framåt. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Vår kund har som mål att förändra branschen, utmana storbankerna och bidra till ett hållbart samhälle. Genom att erbjuda attraktiva bolån vill de skapa ekonomiska incitament för hushåll att investera i energieffektivisering och förnybar energi.

På det trevliga kontoret i Gamla Stan arbetar i dagsläget elva medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter inom bank, finans och tech. I rollen som Bolånehandläggare kommer du att arbeta nära alla dina kollegor men framförallt COO och deras Process Specialist. Verksamheten genomsyras av en härlig startupkänsla där utveckling uppmuntras.

Då bolaget är ungt är inte alla processer fastställda vilket ger utrymme för dig att bidra med din kompetens och erfarenhet för att bestämma dessa rutiner. Handläggningsprocessen innebär idag mycket manuellt arbete som på sikt kommer att automatiseras. Du kommer att vara en viktig del i denna övergång och digitaliseringsresa. I det långa loppet kommer även handläggningsfunktionen att växa vilket innebär att du kommer att få ökat ansvar och inflytande.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Bolånehandläggare kommer du att:
 • Arbeta med hela handläggningsprocessen från det att en ansökan inkommit till det att lånet utbetalas
 • Utvärdera och bestämma nya rutiner samt komma med förbättringsförslag
 • Övrig administration
Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet av bolånehandläggning
 • Har en Swedsec-licens
 • Har god servicevana
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både tal och skrift
Som person är du serviceinriktad och kommunikativ vilket visar sig i dina dialoger med kunder och mot dina kollegor internt. Du har en prestigelös inställning till ditt arbete och har inte något emot att kavla upp armarna när det behövs för att driva verksamheten framåt. Vidare trivs du med att arbeta i en dynamisk startupmiljö där du får vara med och bygga upp strukturer.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Centrala Stockholm, Gamla Stan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se