Bolånehandläggare till ledande specialistbank

Bolånehandläggare till ledande specialistbank

Vill du arbeta i en ansvarsfull och utvecklande roll i ett bolag på frammarsch? Vi söker dig som med erfarenhet, ansvarsfullhet och engagemang vill vara en del av ett målinriktat bolåneteam! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vår kund är en specialistbank som erbjuder konkurrenskraftiga lån till privatkunder i Norden. Banken har haft en stark tillväxt och utveckling och nu behöver det stärkas upp med fler professionella och engagerade handläggare. Som Bolånehandläggare är du delaktig i hela bolåneprocessen och har en kontinuerlig kontakt med kunder. Kundbemötandet är personligt och du hittar individanpassade lösningar för varje kunds specifika behov.

Inför din start kommer du att få en gedigen introduktion och arbetsklimatet hos vår kund kännetecknas engagemang, arbetsglädje och samarbete.

Arbetsuppgifter
 • Hantering av låneansökningar, fatta kreditbeslut, beviljande av låneansökningar och skriva lånelöfte
 • Sammanställning av köpehandlingar, administration av lagfarter och säkerställa utbetalning av lån
 • Ansvar för administration och uppföljning av befintliga kunder
Större delen av din dag kommer bestå av att prata med kunder för att identifiera deras behov. Arbetet innebär även att granska kunders ekonomiska situationer och objekten som kunder äger eller önskar köpa - allt för att de ska få en positiv upplevelse genom hela processen. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort intresse av att lära känna människor och identifiera deras behov.

Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från försäljning och kundservice. Vi ser gärna att du kommer från en roll som rådgivare eller fastighetsmäklare
 • Hanterar både det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift
 • Gillar att hålla ett högt tempo utan att tappa fokus på att ge förstklassig service
 • Är orädd inför att prata med norska kunder
Det är meriterande om du:
 • Har bolånekunskap från tidigare roll
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller fastighetsekonomi
 • Hanterar det norska språket
 • Har bolånelicens
Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tappa fokus på att ge förstklassig service. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och har ett starkt resultatfokus.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se