Bolånehandläggare till ledande nischbanken Nordax

Bolånehandläggare till ledande nischbanken Nordax

Har du en känsla för service och ett genuint kundfokus i allt du tar dig för? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med bolån? Vill du arbeta på ett föränderligt bolag med en inkluderande arbetsmiljö? Nordax har nu lanserat deras nya produkt- bolån och vill ha med dig på denna spännande resa!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Nordax bank flera bolånehandläggare.

Nordax är en nordeuropeisk nischbank och erbjuder sedan 2003 in- och utlåning till ca 150 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, och Tyskland. På Nordax arbetar omkring 200 medarbetare och de sitter i trivsamma lokaler i Norrtull i Stockholm. De har nu lanserat en ny produkt i form av bolån och söker nu dig som vill vara med och bygga upp denna avdelning tillsammans med dina kollegor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nordax.

Arbetsuppgifter

Som bolånehandläggare på Nordax kommer du bli en del av ett prestigelöst team om 6 personer, med en positiv atmosfär. Ni kommer tillsammans bygga upp bolåneavdelningen och sätta rutiner för bolåneprocessen. Nordax tror på ett personligt kundbemötande, med individanpassade lösningar gentemot sina kunder. Som bolånehandläggare kommer du vara delaktig i hela bolåneprocessen och ha en kontinuerlig dialog med Nordax kunder.

Rollen kommer exempelvis innebära att:
 • Hantera låneansökningar, fatta kreditbeslut och bevilja dessa samt skriva lånelöften
 • Administrera säkerheter samt säkerställa utbetalningar av lån
 • Ansvara för administration och uppföljning av befintliga kunder
Tjänsten passar dig som vill vara med och bygga upp denna produkt från grunden och utveckla dig själv tillsammans med andra. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö på ett tryggt bolag!

Vi söker dig som
 • Har en bolånecertifiering från Sverige, förslagsvis Swedsec
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med handläggning av bolån
 • Talar och skriver på svenska och engelska obehindrat, då du kommer ha löpande dialog med kunder på båda språken
Det är meriterande om du

* Har en utbildningsbakgrund inom exempelvis juridik, ekonomi, mäkleri eller fastighetsekonomi

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Motivera därför väl varför du skulle passa för rollen. Som person är du relationsskapande och har lätt för att, på ett professionellt sätt, knyta kontakt med nya människor. Vidare tar du stort ansvar för ditt eget arbete och för det gemensamma resultatet. Du är beslutsam som person och driver ditt arbete framåt. Du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga samt agerar lyhört gentemot dina kollegor.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Norrtull
 • Kontaktuppgifter: Lovisa.flygare@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordax:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordax är en ledande nordisk specialistbank med drygt 200 medarbetare. De erbjuder in- och utlåning till ca 150 000 kunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Nordax finns som komplement till storbankerna och är specialister på att hjälpa människor att ta genomtänkta beslut, för ett liv de har råd med. Ansvarsfull kreditgivning finns verkligen i deras DNA och de är unika bland specialistbankerna genom att ha flera olika finansieringskällor. Bolaget står under tillsyn av Finansinspektionen sedan 2004 och omfattas av insättningsgarantin. De arbetar ständigt med att förbättra kundresan med fokus på hållbarhet då de är övertygade om att det genererar en långsiktig affärsnytta för dem samtidigt som det levererar värde till deras kunder och övriga intressenter.