Bolånehandläggare till Hypoteket

Bolånehandläggare till Hypoteket

Vill du vara med och förändra bolånemarknaden från grunden? Just nu är Hypoteket på jakt efter fler bolånehandläggare som kan vara med och bygga upp deras bolåneavdelning. Tjänsten innebär att vara Hypotekets ansikte utåt och guida deras kunder genom hela bolåneprocessen- från början till slut.

Information om uppdraget

Academic Work söker ett flertal bolånehandläggare till Hypoteket.

Hypoteket är Sveriges första bolånegivare som är helt självständig från de stora bankerna. Under tre år har bolaget utvecklats för att under våren 2018 lansera ett helt nytt bolån till Sveriges bolånekunder, i och med det utmanas de stora etablerade aktörerna. Som medarbetare på Hypoteket arbetar du i ett litet team om 7 personer och är med om att revolutionera en bransch där kunden har försummats allt för länge. Du blir del av ett team som är nytänkande, hårt arbetande och kreativa och som alla har ett mål - att skapa värde för bolånekunden i allt som görs!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hypoteket.

Arbetsuppgifter

Som bolånehandläggare kommer du att hjälpa kunden i bolåneprocessen från början till slut, från första kundkontakten till den dag då kunden återbetalat hela lånet. Snarare än att du har en heltäckande kompetens är det viktigt att du har viljan att lära dig och bli bäst på bolån.

Du kommer till exempel att:
 • Hjälpa kunder att genomföra ansökningar om bolån hos Hypoteket
 • Bedöma inkomna bolåneansökningar med stöd av Hypotekets digitala beslutsprocess och fatta kreditbeslut
 • Administration av utbetalning av lån, hantering av pantbrev och övrig dokumentation
 • Hjälpa befintliga kunder med diverse ärenden, såsom återbetalning av lån, justering av amorteringstakt etc.
 • Vara med och utveckla det online-baserade verktyg som du och dina kollegor kommer jobba i
Tjänsten passar dig som är en noggrann och ansvarstagande person som trivs i en startup-miljö. I början kommer du att få sitta med alla delar i bolåneprocessen för att på sikt få rikta in dig mer på den del du tycker är roligast.

Vi söker dig som
 • Har flera års erfarenhet av kreditgivning och administration av bolån hos någon av de svenska bolånegivarna
 • Har god förståelse för en eller flera delar av bolåneaffären och en stark vilja att lära dig de delar du ännu inte arbetat med
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då du dagligen kommer att kommunicera på båda språken
Det är meriterande om du

* Har Swedsec licens

För att trivas i rollen ser vi att du som person är serviceinriktad då du dagligen kommer att stötta företagets kunder i deras ärenden för att hitta lösningar till deras behov och problem. För tjänsten krävs det även att man är kommunikativ, att man talar tydligt och välformulerat samt anpassar sitt budskap till mottagaren. Vidare är du noggrann och ansvarstaganade i ditt arbetssätt för att se till så att ingenting lämnas åt slumpen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Lovisa Flygare
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hypotekets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hypoteket är en del av Schibsted Media Group - Nordens största mediahus. Schibsted har en vision att förenkla konsumenternas dagliga liv genom diverse onlinebaserade tjänster. Schibsted äger bolag som Lendo, Compricer, Blocket och Prisjakt samt tidningarna Aftonbladet och Svenska Dagbladet.

Hypoteket började utvecklas som en självständig del av gruppen under 2015 med målet att kunna ge svenska bolånekunder ett mycket enklare bolån än de som finns idag. Två år senare kunde företaget slå upp dörrarna och med trygg hand välkomna de första bolånekunderna. Hypoteket erbjuder samma låga bolåneränta till alla sina kunder vilket gör att kunden aldrig behöver förhandla för att få en bra ränta. Hypotekets bolåneprocess är också det mest digitaliserade i branschen vilken underlättar både för de kunder som ansöker om bolån online och för de som arbetar i företaget.