Bli expert på C# vid sidan av studierna! Terco söker en utvecklingsingenjör på deltid.

Bli expert på C# vid sidan av studierna! Terco söker en utvecklingsingenjör på deltid.

Vi söker en student som lockas av kombinationen elektronik och programmering!
I rollen ska du uppdatera mjukvaran för maskiner inom elkraft, högspänning, automation och materialtestning. Terco erbjuder en flexibel deltidsroll där du själv bestämmer schemat. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Utvecklingsingenjör på deltid till Terco.

Terco tillverkar och utvecklar laborationsutrustning för teknisk utbildning inom elkraft, högspänning, elektronik samt styr- och reglerteknik. Deras kundkrets finns i hela världen och möjliggör en innovativ teknisk utbildning på universitet, gymnasium och högskolor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Terco. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att efter studierna på fortsätta på heltid hos Terco.

Arbetsuppgifter

Som Utvecklingsingenjör kommer du arbeta med ett team som ansvarar för utvecklingsprojekt av den tekniska utrustningen. Gruppen arbetar från idé och prototyp till en färdig produkt av hård- och mjukvara. På arbetsplatsen finns både kontorsdel och en verkstad och ett laboratorium där deras produkter testas och utvecklas. Här har de exempelvis byggt ett högspänningsverk där de kan testa olika funktioner av sin utrustning.

Din roll kommer innebära:
  • utveckling och uppdatering av befintlig mjukvara i den tekniska utrustningen.
  • uppdatera användarsnitten mellan datorn och produkten för att öka användarvänligheten.
  • utforma nya elektroniska lösningar för produkterna med tillhörande uppdaterade kopplingsscheman.
På sikt finns det goda möjligheter att utvecklas på Terco. De erbjuder en tydlig utvecklingsplan för projekten du får ta dig an. Du kommer därför att få börja med projekt av mindre skala för att sedan accelerera sett till storlek och hur komplex programmeringen är.

Tjänsten passar dig som vill få in en fot i ett mellanstort företag där verkstad, laboratorium och kontor är samlat på samma plats. Här får du en chans att utvecklas inom både elektronik och programmering samt få testa dina teoretiska kunskaper i praktiken. Terco ser långsiktigt på tjänsten och kan för rätt person erbjuda en heltidsanställning efter avslutade studier. Då finns det möjlighet till ett större ansvar för produkterna samt att åka på resor till utlandet för att installera den tekniska utrustningen hos Tercos kunder.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:

Har goda kunskaper i C#

Är studerande inom dator, elektroteknik, maskinteknik, mekatronik eller liknande

Har grundläggande förståelse för elektronik

Är flytande på svenska då språket används dagligen i arbetet

Kan jobba minst 2 vardagar i veckan

För att trivas i rollen och göra ett bra jobb är det viktigt att du självständigt kan föra ditt arbete framåt genom att välja en passande arbetsmetod och kunna fatta beslut tar projektet framåt. Vi ser även att du är ansvarstagande och är mån om både ditt egna och gruppens resultat. Till sist är det viktigt att du är orädd för att känna dig bekväm även med nya arbetsuppgifter som du inte tidigare har utfört.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Deltid, cirka 2 dagar i veckan. Vilka dagar du vill arbeta är upp till dig.
  • Placering: Kungens kurva, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tercos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Terco tillverkar och utvecklar utrustning som används för teknisk utbildning världen över. Exempelvis många ingenjörsprogram med inriktning elkraft och automation använder sig av Tercos produkter för att simulera verkligheten.