Biträdande privatrådgivare till danske bank

Biträdande privatrådgivare till danske bank

Har du ett intresse för ekonomi och finans samt värdesätter kunder, service och noggrannhet i jobbet? Nu söker vi dig som vill arbeta som Biträdande privatrådgivare hos Danske Bank i centrala Stockholm - Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Danske Banks räkning en Biträdande privatrådgivare till deras kontor vid Norrmalmstorg.

Danske Bank är Danmarks största finanskoncern, och en av de största i norden. Danske Bank erbjuder en stor mängd finansiella tjänster och produkter till kunder över hela världen. Deras tjänster vänder sig både till privatpersoner och företag. Nu söker privatkundsteamet en ny kollega som vill utvecklas i rollen som biträdande privatrådgivare och vägleda bankens kunder.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Danske Bank. Uppdraget är med start omgående tillochmed 31 mars, med chans till förlängning om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Biträdande privatrådgivare på Danske Bank har du en affärsstödjande roll i rådgivarteamet i Stockholm. Du kommer att ingå i ett team om 5 personer och i dina primära arbetsuppgifter ingår att vägleda kunder gällande bankens tjänster.
  • Du kommer till exempel att:
  • Vägleda kund i frågor rörande bankens e-tjänster
  • Hantera transaktioner
  • Besvara kunders ärenden över telefon
  • Boka möten åt privatrådgivaren
Uppdraget är en en perfekt möjlighet för dig att erhålla meriterande erfarenhet inom bank och finans och i rollen ges det goda möjligheter till en fortsatt karriär inom området.

Vi söker dig som
  • Har grundläggande kunskaper i Office programvara därav främst i Excel.
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i kontakt med bankens kunder.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bank.

I den här rekryteringen kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper, där vi söker dig som gillar att arbeta kund- och affärsfokuserat i ett team med stor ansvarskänsla. Det är därför viktigt att du har ett öga för vad som behöver göras och är lyhörd, noggrann och är lösningsfokuserad i de uppgifter du förväntas lösa. Slutligen ser vi att du är flexibel och har social kompetens med god servicekänsla.

Övrig information

Start: Omgående

Slut: 31 mars

Arbetstider: Kontorstider

Placering: Norrmalmstorg i centrala Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Danske Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.
Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.
Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.