Bilintresserad administrativ student till välkänt företag

Bilintresserad administrativ student till välkänt företag

Har du ett intresse för bilar? Då har du nu världens chans att bli en del av ett välkänt företag och deras uppdrag att hjälpa människor röra sig fritt, på ett hållbart och meningsfullt sätt. Du kommer att arbeta på skadeavdelningen och administrativt ta hand om skador på bilarna. Vill du ha ett sommarjobb där det finns chans till deltidsarbete under terminerna? - Då är det här tjänsten för dig! I processen arbetar vi med löpande urval, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Till välkänt företag söker vi nu dig som vill bli en del av deras skadeavdelningen. Skadeavdelning tar hand om alla skador som inkommer på företagets bilar. Det kan vara att skadorna inkommer via företagets personal eller via privatpersoner direkt. Teamet består idag av fem personer men behöver uppbackning av en student på heltid i sommar och som också kan hjälpa till cirka två gånger i månaden under terminerna. Teamet du kommer ingå i har högt i tak och hög sammanhållning, där alla hjälps åt och är väldigt hjälpsamma. Hälften av teamet sitter i Stockholm och halva i Göteborg, du kommer alltdå kunna välja eller alternera mellan de två kontoren.

Du erbjuds
 • Ett sommarjobb som sedan kommer kunna fortlöpa under terminerna
 • Att bli en del av Academic Works nätverk
 • Ett uppdrag hos ett välkänt företag
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att ta emot skaderapporter och registrera dessa i interna system för att sedan göra bedömningar på bilskadorna. Är det en skada som ska lagas? Ska försäkringsbolag kontaktas? Eller är det en mindre skada som ska bestå för nu?

En annan del av arbetet består av att ta hand om ad-hoc skador som uppkommer under dagen, det kan vara bärgning av bilar, mer akuta bilskador mm.

För denna tjänst är det viktigt att du är bilintresserad för att förstå de skador som felanmäls.

Vi söker dig som
 • Studerar på universitet eller högskola och tidigast tar examen juni 2023.
 • Kan arbeta på heltid under V.25-V.32
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke.
Det är meriterande om du:
 • Arbetat med skadehantering eller med administration kring bilar sedan tidigare.
 • Har ett stort intresse eller kunskap om bilar.
I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna; noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Det är av störst vikt att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt så att allt går rätt till i hanteringen av skadehandläggningen. Vidare behöver du ha en god prioriteringsförmåga och förmåga att strukterar upp ditt arbete beroende på situation.

Övrig information
 • Start: Vecka 25
 • Omfattning: Heltid V.25-32, deltid under terminerna cirka 2 dagar i månaden.
 • Placering: Stockholm eller Göteborg.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se