Bidra till stabila blodsockernivåer i Sverige, bli Nykundssäljare hos Convini!

Bidra till stabila blodsockernivåer i Sverige, bli Nykundssäljare hos Convini!

Vill du arbeta med en produkt där alla har något att säga till om, samtidigt som du får vara med och bidra till en välmående arbetsplats och energiladdade möten? Vi vet att välmående många gånger börjar med en glad mage samtidigt som det är viktigt med pauser på jobbet. Därför vet vi också att Convinis koncept är något för alla. Convini befinner sig i en expansiv fas och de söker nu en person som kan komplettera deras nykundsteam. Sök redan idag då vi tillsätter löpande!

Information om uppdraget

Som nykundssäljare hos Convini kliver du in i ett team på sju personer som varje dag övertygar företag om varför de ska investera i deras helhetskoncept inom mat och kaffe.
Du kommer spela en viktig roll i Convinis fortsatta tillväxt genom ditt sätt att tillföra affärer. Du arbetar mot en egen budget samtidigt som du har en inre drivkraft av att ständigt vilja uppnå teamets gemensamma resultat och optimera affärer. När ni har uppnått erat mål firar ni självklart detta!
Du har hand om hela försäljningsprocessen från kartläggning, förhandlingar och avslut till dess att Convini levererar deras koncept. Därefter lämnar du över kundansvaret till det andra försäljningsteamet som arbetar med befintliga kunder.

Du erbjuds
 • En roll med stort eget ansvar och frihet
 • Flexibel lönemodell där du sätter gränserna
Arbetsuppgifter

Din vardag kommer bestå av att bearbeta och prospektera marknaden för Convinis butiker och kaffemaskiner. Genom att kartlägga, göra behovsanalyser samt vara på möten hos kunder där du bygger starka och långsiktiga relationer hoppas vi att du levererar en lösning i toppklass. Till din hjälp har du en stöttande och närvarande chef och ett team som gillar att arbeta tillsammans.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet utav sälj och säljprocessen. Du ska ha en vana att arbeta mot nya kunder. Det är meriterande om du arbetet med B2B men inget krav.
Vi kommer däremot lägga stor vikt på de personliga egenskaperna. Närmare bestämt söker vi dig som:
 • Är en relationsbyggare som drivs utav att etablera goda kundrelationer
 • Du en på positiv person som ser möjligheter istället för hinder
 • Är bra på att ge och ta emot feedback och har en bra insikt i dina styrkor och förbättringsområden
 • Är strukturerad
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Convinis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Convini är ett familjärt gäng som arbetar i framkant för att utveckla branschen med stor stolthet. De levererar en helhetslösning inom mat och kaffe till sina kunder. I deras kylar finns allt för att du ska vara mätt och hålla energin uppe hela dagen på jobbet. De har en bjussig kultur där de alltid försöker ge det lilla extra, både till deras kunder och varandra. De är ett företag där Glädje, Service och Mod är några av deras värdeord.