Betalningsadministratör till försäkringsbolaget med branschens nöjdaste kunder

Betalningsadministratör till försäkringsbolaget med branschens nöjdaste kunder

Har du erfarenhet av service och administration samt studerat ekonomi på gymnasiet? Vill du arbeta på ett stort och välkänt försäkringsbolag med branschens nöjdaste kunder? Vi söker nu på kunds räkning en konsult till avdelningen för betalningsekonomi med start omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker en administratör till avdelningen betalningsekonomi på ett välkänt försäkringsbolag.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos försäkringsbolaget. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader fram med mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör och support på avdelningen Betalningsekonomi kommer du löpande arbeta med hantering av in- och utbetalningar i försäkringsbolagets olika system. Du kommer även agera support och rådgivning via telefon och e-post.

Tjänsten passar dig som har studerat ekonomi på gymnasiet, trivs i en administrativ supportroll och har inga problem att använda telefonen i arbetet samt vill ha fot in på ett stort försäkringsbolag.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har studerat ekonomi på gymnasial nivå
  • Har erfarenhet av service samt administration
Som person är du kommunikativ, serviceinriktad och strukturerad.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, Kontorstider
  • Placering: Gärdet, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork