Besiktningsadministratör till Customer Service Center KONE

Besiktningsadministratör till Customer Service Center KONE

Har du administrativ erfarenhet sedan tidigare eller jobbat inom kundservice och är nyfiken på en ny roll? Då kan rollen som besiktningsadministratör vara något för dig! KONE är ett av de största bolagen i branschen för hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Låter det intressant? Läs gärna vidare och sök redan idag - urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för KONEs räkning en medarbetare till avdelningen för besiktningsanmärkningar på KONEs huvudkontor i Kista. Tjänsten är tänkt att starta i mitten av maj och därför är det viktigt att du kan börja tjänsten då.

Hör mer om KONE i filmen:

Detta är ett konsultuppdrag och den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KONE. Då KONE är ett utav världens största bolag globalt finns alla möjligheter för karriärsutveckling om man visar framfötterna och gör ett bra jobb. I den här rollen kommer du utgå från det Skandinaviska huvudkontoret och har all möjlighet att få ett stort kontaktnät och ta plats internt med ditt personliga varumärke.

Arbetsuppgifter

Som besiktningsadministratör på Customer Service kommer du arbeta med besiktningsanmärkningar, serviceordrar och parallellt med reparationsavdelningen.

Du kommer till exempel att:
 • Schemalägga besiktningsbehov och skapa serviceorders
 • Analysera och följa upp besiktningsrapporter
 • Ha kontakt med intern personal så som distriktschefer, reparationsansvariga m.fl.
Tjänsten passar dig som gillar att arbeta administrativt med ett intresse för sälj. Rollen kan komma att utvecklas och det finns möjligheter att inom framtid ta sig an nya roller internt.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av kundservice via telefon, administration eller support sedan tidigare
 • Har avslutad gymnasial utbildning
 • Är flytande i svenska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med svensktalande kunder dagligen
Det är meriterande om du....
 • Arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare. KONE använder bland annat SAP och Salesforce
 • Har arbetat med besiktningsadministration eller liknande arbetsuppgifter tidigare som beskrivits ovan
Som person är du en positiv teamspelare som trivs i en roll med daglig problemlösning och mycket administration. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och nå dessa tillsammans med ditt team. Du är strukturerad, ansvarstagande och är inte rädd för att ta beslut. Du gillar administration och kundservice och kombinerar gärna de båda inom din roll.

Övrig information
 • Start: Mitten av maj
 • Omfattning: Heltid 40h/v (7-16 eller 8-17)
 • Placering: Kista med möjlighet att jobba hemifrån under rådande omständigheter kring covid-19 viruset.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KONEs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KONE är ett av världens ledande företag när det gäller innovativa totallösningar för installation, underhåll och modernisering av hissar, rulltrappor, portar och automatdörrar. KONE erbjuder smidiga, säkra och bekväma förflyttningar åt flera hundra miljoner människor i alla delar av världen varje dag. Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare.