Backoffice medarbetare till Thonab

Backoffice medarbetare till Thonab

Information om uppdraget

Thonab är ett familjeföretag som startades 1975 och har sedan dess arbetat med att effektivisera inköpen och logistiken för deras kunder. Idag levererar Thonab hundratusentals komponenter till företag runt om i Sverige. De erbjuder det mesta inom maskindelar och har ett rikt förgrenat nätverk av leverantörer både i Sverige och utomlands. Alla Thonabs produkter är unika och anpassade för varje kunds behov.

Företaget består av fem härliga kollegor och nu behöver de utöka med en engagerad och serviceinriktad Backoffice medarbetare till deras kontor i Hägersten på södra sidan av stan.

Arbetsuppgifter

Som Backoffice medarbetare kommer du ha ansvara för och se till att allt rullar på som det ska. Du kommer bland annat att ansvara för:
 • Kontakten med samtliga leverantörer via mail och telefon
 • Registrering och beställning av produkter samt även en del tullhantering
 • Att alla leveranser kommer fram och levereras i tid till kund
 • Att lagret är påfyllt med produkter
Då de flesta leverantörer sitter utomlands, i Kina och Östeuropa så kommer dialog att skötas mestadels på engelska. Du behöver därför vara bekväm med att använda dig både av det engelska och svenska språket i arbetet. Framöver kan det komma att ingå resor i tjänsten där du besöker de olika leverantörerna.

Tjänsten passar dig som ser långsiktigt på din nästa roll och som vill utvecklas tillsammans med företaget. För att trivas i rollen behöver du tycka om att leverera service av hög kvalité, gilla koordinering och administration samt att ha stort eget ansvar. Du kommer att ha en väldigt betydelsefull roll i företaget där du kommer att hantera inköp för många miljoner och vara ansiktet utåt mot både kunder och leverantörer.

Vi söker dig som
 • Är i början av dig karriär med 1-3 års erfarenhet från arbete inom service och administration
 • Goda kunskaper i Officepaketet, du kommer att jobba en del med Excel
 • Har goda kunskaper i tal och skrift både i det svenska och engelska språket
Det är meriterande om du kan ungerska.

I din ansökan vill vi att du bifogar ett personligt brev där du tydligt beskriver varför du sökt just denna tjänst samt varför vi ska gå vidare med just din ansökan.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Hägersten, söder om stan
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Thonabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Thonab här