Backoffice medarbetare till Swedbank

Backoffice medarbetare till Swedbank

Söker du en första språngbräda ut i karriären och har ett intresse för finans? Just nu söker vi för Swedbanks räkning flertalet backoffice medarbetare till deras Client Lifecycle Management-team. Har du vad som krävs? Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swedbanks räkning flertalet backoffice medarbetare till huvudkontoret i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swedbank.

Såhär beskriver en av medarbetarna i teamet Swedbank som arbetsplats:

Swedbank har varit en mycket bra start på min karriär där jag har fått möjligheten att arbeta på ett stort företag som varit en bra språngbräda in i arbetslivet. Det bästa med att arbeta på Swedbank är att det är ett väldigt seriöst bolag där jag fått bra stöd från mina chefer som lärt mig mycket och även belönar hårt arbete. Utöver det har vi väldigt roligt tillsammans på jobbet!

Arbetsuppgifter

Just nu är Swedbank inne på en spännande resa där avdelningen Large Corporate & Institutions (LC&I) har flertalet olika projekt igång. För att avlasta befintliga medarbetare i projekten, medarbetare som är seniora specialister inom olika områden, söker Swedbank nu flertalet backoffice medarbetare som ska stötta upp specialisterna inom arbetsuppgifter av något enklare karaktär.

Du kommer att sitta i en gemensam grupp och arbeta tillsammans med Client Lifecycle Management-teamet (CLM). Arbetsuppgiften kretsar kring KYC och är av administrativ karaktär med visst inslag av analys. Tjänsten passar dig som är ansvarsfull, noggrann och duktig på att driva ditt eget arbete framåt. Du är troligen nyexaminerad inom ekonomi och ser detta som den perfekta språngbrädan in i karriären.

Vi söker dig som
  • Har en examen från högskola eller universitet, gärna inom ekonomi eller juridik
  • Är flytande i engelska och svenska i tal och skrift då båda språken används i arbetet
  • Har erfarenhet av att arbeta i ett eller flera affärssystem
I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, motivera därför väl varför just du skulle passa för tjänsten. Som person är du ansvarsfull och duktig på att målfokuserat driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du har en positiv attityd. Arbetet innebär kontakt med flera interna enheter inom banken och det ställs därför som krav att du är duktig på att kommunicera. Vidare innehar du en förmåga att hantera flera olika arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser det också som en självklarhet att du är samarbetsvillig och värderar en positiv stämning på arbetsplatsen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centralt Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. De är en inkluderande bank med 7,2 miljoner privatkunder och drygt 600 000 företags- och organisationskunder. Det gör dem till Sveriges största bank till antalet kunder. Som en stor bank är de en väsentlig del i det finansiella systemet och spelar en viktig roll i de lokala samhällen där de verkar. De har ett djupt engagemang i att bidra till en sund och hållbar finansiell utveckling både för deras kunder, ägare och för samhället i stort.