Backoffice-medarbetare inom Sales Support, Ekonomi & Marknad

Backoffice-medarbetare inom Sales Support, Ekonomi & Marknad

Trivs du i en central, supporterande roll med många kontaktytor? Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna och gillar att jobba administrativt samt ta egna initiativ? Då tycker vi att du ska söka den här tjänsten! Här fyller du en viktig funktion inom bolaget och får möjligheten att ta dig an en helt ny roll inom ett spännande företag! Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en backoffice-medarbetare till ett bolag inom parkering & fastighet. Uppdraget är långsiktigt och vi söker dig som vill utvecklas och växa i din roll hos vår uppdragsgivare!

Vår uppdragsgivare sitter i fräscha, moderna lokaler i centrala Stockholm. Företaget består idag av 13 medarbetare, och du kommer i din roll som backoffice-medarbetare arbeta nära hela verksamheten och rapportera till CFO. Den här möjligheten är för dig som vill utvecklas och ta klivet in i en verksamhet som satsar på sina anställda!

Detta är ett konsultuppdrag och den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som backoffice-medarbetare hos vår kund kommer du vara en viktig och central stöttningsfunktion för hela företaget. Du kommer bl.a. att:
 • Agera som support för kundansvariga inom företaget
 • Arbeta med avtalsadministration
 • Göra uppdateringar i affärssystem
 • Planera, koordinera & genomföra utskick till kunder
 • Svara på mail och ta hand om inkommande ärenden
 • Enklare ekonomiadministration, ex. kontera fakturor
 • Datahantering i Excel
Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetat administrativt kundkontakt
 • Har avslutad gymnasial utbildning
 • Har goda eller mycket goda kunskaper i Excel
 • Är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift då det används i den dagliga kommunikationen
Det är meriterande om du....
 • Har arbetat i något CRM-, Ekonomi- eller ärendehanteringssystem tidigare
 • Har arbetat med liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan
Som person är du en positiv teamspelare som trivs i en roll med mycket intern kommunikation. Du brinner för kundservice, samtidigt som du trivs med administrativa arbetsuppgifter och gör dessa med stor noggrannhet och effektivitet. Vidare ser vi gärna att du tar egna initiativ och är med och formar rollen inom företaget!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi rekommenderar därför att du redan idag ansöker med CV och ett personligt brev där det framgår tydligt varför just du är rätt person för tjänsten!

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi tillgängliga i vår chattfunktion på webben under kontorstider.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se