Backendutvecklare till framgångssagan Lendify

Backendutvecklare till framgångssagan Lendify

I lokalerna på Östermalmstorg råder febril verksamhet när teamet på Lendify fortsätter sin resa mot att förändra det svenska banksystemet. De är på god väg och har inga ambitioner att sakta ner. Efter att 2017 fått utmärkelsen som ett av världens hetaste Fintech startups ligger ribban högt. Vill du bli en del av sagan?!

Information om uppdraget

Academic Work söker en backendutvecklare till Lendify. Teamet om 8 personer jobbar tätt tillsammans med olika projekt för att ständigt utveckla deras produkt och skapa en fantastisk användarupplevelse. Här får du jobba i en bred roll med erfarna kollegor som bollplank.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lendify.

Arbetsuppgifter

Som backendutvecklare kommer du arbeta med utveckling och optimering av nya funktioner till Lendify's plattform. Du kommer även att arbeta med utveckling och framtagning av nya produkter. Du kommer till en början att arbeta med enklare uppgifter för att tryggt komma in i rollen för att med tiden kunna ta mer ansvar och jobba med mer komplexa projekt.

Tjänsten passar både dig som har arbetat ett par år med utveckling och nu vill fortsätta växa i ett team på stark tillväxt och dig som är mer junior och vill arbeta brett inom utveckling som ett av dina första steg i karriären. Oavsett var du befinner dig i karriären är vi säkra på att du har ett brinnande intresse och passion för utveckling och en aldrig sinande nyfikenhet.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i C#.Net
 • Har erfarenhet av MS SQL
 • Har ett genuint intresse för programmering
 • Har professionell kunskap i svenska och engelska då båda språken används i rollen
Det är meriterande om du har intresse för och kunskap inom frontend, förslagsvis i html och Jquery.

Som person är du orädd och vågar fråga om du kör fast med en utmaning. Då arbetet innebär hantering av känslig informaiton är du av naturen noggrann. Du trivs med arbetet i team och samarbetar bra med olika personligheter. Vidare älskar du problemlösning och triggas av att hitta lösningarna som ingen annan tänkt på för att driva ett projekt vidare och skapa bästa möjliga resultat. För att passa in i teamet är du social och har en entreprenöriell sida som gillar farten i ett startup.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Östermalm
 • Kontaktuppgifter: Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lendifys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lendify är ett företag som vill skapa bättre förutsättningar både för de som investerar sina pengar och söker avkastning och för de som lånar och vill ha bra villkor. De vill runda bankerna, skära bort onödiga mellanhänder och erbjuda en modern, kundvänlig och digital plattform för att effektivisera lånemarknaden. Tillsammans förändrar de finansbranschen!