Backendutvecklare .NET till SEB

Backendutvecklare .NET till SEB

Nu har du chansen att vara med på en spännande resa! SEB är just nu mitt inne i en digital förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik och arbetssätt. Är du den som alltid håller dig uppdaterad om den den allra senaste tekniken, är nyfiken på att lära dig nytt men tycker också det är roligt och framförallt viktigt att underhålla det befintliga? Nu har du chansen att bli en del av teamet på Investor Services där du får jobba nära affären och vara med och utveckla och förvalta centrala system på SEB. Tillsammans med dina kollegor kommer du att ha en betydande roll då du uppmuntras att komma med lösningsförslag som kan bidra till förbättring och effektivisering av såväl system och applikationer som infrastruktur. Låter det intressant?

Information om uppdraget

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern som tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Med ett långsiktigt perspektiv stöttar dem sina kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder SEB ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är de inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. SEB finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Som anställd på SEB erbjuds du bland annat
 • Vara med på en digital förändringsresa där du får stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer - och få gehör
 • Tillhöra ett agilt team som hela tiden fokuserar på kompetensutveckling och att alltid ligga steget före när det kommer till nya, moderna tekniker
 • Mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och flexibilitet
 • Arbeta på anrikt kontor mitt i stan med tillgång till egen restaurang och gym för goda träningsmöjligheter
 • En trygg anställning med massor av bra förmåner
Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central roll som innebär utveckling och förvaltning av befintliga system och applikationer. Du kommer att arbeta med tekniker som SQL Server, MongoDB, .NET Core och .NET Framework för backend samt Angular för frontend. Vi hostar våra applikationer i Docker och använder Azure Devops pipelines för byggen och releaser.

Detta innebär bland annat att du kommer:
 • Tillhandahålla innovativa lösningar för våra olika produktområden
 • Ha en nära dialog med respektive affärsenhet för att driva projekt framåt
 • Vidareutveckla och förvalta befintliga affärssystem i .NET Core och .NET Framework och SQL Server
Du kommer att ingå i ett team på 8 personer som sitter på SEB kontor vid Kungsträdgården i Stockholm, du kan också välja att ha din ordinarie placering i Örebro om så önskas.

Tillsammans med dina kollegor kommer ni att arbeta agilt i sprintar om två veckor. Teamet tycker det är viktigt att hela tiden kompetensutveckla varandra och att du som anställd ska få möjlighet att prova på nya saker. Därför avsätter dem en halv dag under varje sprint där de fokuserar på att förkovra sig i olika tekniker som alla i teamet får ansvara för. Detta för att ni fortsatt ska kunna leverera hög kvalité i de lösningar ni skapar både internt och mot kund. För att trivas här måste du brinna lite extra för att arbeta i team och vilja hitta bästa möjliga lösningar tillsammans med dina kollegor. Du älskar all form av problemlösning, har ett genuint teknikintresse och spenderar gärna din fritid med att hålla dig uppdaterad om den senaste tekniken.

Investor Services vill att du som söker denna tjänst ser långsiktigt på den. Har du dessutom ett intresse för bank och finans så kommer din vardag bara bli ännu roligare.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av backendutveckling i C# .Net
 • Har goda kunskap och erfarenhet av SQL Server
 • Har ett intresse för finansbranschen
 • Har goda kunskaper i det svenska och engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av fullstackutveckling med en betoning på backend
 • Arbetat inom bank och finans
 • Arbetat med container lösningar i docker och kollat på DevOps
För att trivas bra i rollen behöver du vara nyfiken och brinna för att hitta nya lösningar och ta egna initiativ. Du är innovativ och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter med dina kollegor. Det viktigaste är dock att du har ett driv och en vilja att hela tiden lära och utvecklas.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Kungsträdgården, Stockholm alternativt Örebro
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEB önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB här