Backendutvecklare .NET till SEB

Backendutvecklare .NET till SEB

Nu har du chansen att vara med på en spännande resa! SEB är just nu mitt inne i en digital förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik och arbetssätt. Är du den som alltid håller dig uppdaterad om den den allra senaste tekniken, är nyfiken på att lära dig nytt men tycker också det är roligt och framförallt viktigt att underhålla det befintliga? Då kan du vara helt rätt för rollen som Backendutvecklare .Net för SEB mest centrala och viktiga system. SEB jobbar mer och mer agilt, har precis börjat köra SAFe och skruvar hela tiden på sitt arbetssätt. Är du bekant med lite äldre system och tekniker men redo att börja bygga nytt?

Information om uppdraget

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern som tror starkt på att entreprenörskap och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Med ett långsiktigt perspektiv stöttar dem sina kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder SEB ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är de inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. SEB finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Som anställd på SEB erbjuds du bland annat
 • Vara med på en digital förändringsresa där du får stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer - och få gehör
 • Tillhöra ett agilt team som hela tiden fokuserar på kompetensutveckling och att alltid ligga steget före när det kommer till nya, moderna tekniker
 • Mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och flexibilitet
 • Arbeta på ett prisbelönt och nybyggt kontor i absolut toppklass med tillgång till bland annat egna restauranger och ett gym där du kan spela innebandy eller delta på ett spinningpass
 • En trygg anställning med massor av bra förmåner
 • Och såklart mycket mer
Arbetsuppgifter

Du kommer framför allt att jobba med backendutveckling av Säljstöd, men även andra frontapplikationer som används internt på SEB. Du kommer att arbeta tillsammans med andra specialister inom utveckling där ni ansvarar för alla delar av applikationerna. Ni kommer tillsammans både förvalta och bygga nytt. Förvaltningen är i huvudsak i Windows forms och utveckling av nya funktioner kommer du att bygga mikrotjänster och API:er. Teamet ansvarar även för byggen, deploy och övervakning och strävar mot Continuous Deployment av samtliga applikationer.

Ni kommer att arbeta enligt SAFe for teams där kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Du kommer att tillhöra ett agilt och affärsnära utvecklingsteam som består av utvecklare, testare, scrummaster och produktägare. Här finns ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta för att skapa de bästa upplevelserna för era kunder.

För att passa i den här rollen måste du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och känna dig trygg i att ta egna initiativ. Du är mån om att fortsatt utveckla dina tekniska kunskaper, trivs med att jobba i team och har ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot din omgivning. Du gillar att arbeta inom agila metoder, driver dina projekt i mål och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av utveckling i VB.NET och C# .Net Framework
 • Är van att arbeta med Winforms samt SQL, Soap, Linq och mycket integrationer
 • Är kunnig i både det svenska och engelska språket i tal och skrift
Det är meriterande om du:
 • Behärskar .NET Core, Angular, APIer, microtjänster
 • Har erfarenhet inom Bank och finans
 • Har erfarenhet av JWT, SAML, OpenShift, Jenkins, Swagger, Postman och XML
Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: SEB huvudkontor i Arenastaden, Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEB önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB här