Back office administratör till bank i Stockholm

Back office administratör till bank i Stockholm

Vi letar nu efter dig med tidigare erfarenheter från hantering av värdepapper, betalningar och valutaväxling på en bank! I den här rollen kommer du att ha direktkontakt med bankens kunder och hjälpa dem i ärenden kopplat till utbetalningar. Låter det som en tjänst där du kan bidra med dina kunskaper? Sök då tjänsten direkt, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

I rollen som back office administratör kommer du ingå i ett team som består av 7 personer idag, där två av dina kollegor arbetar med liknande arbetsuppgifter. Din introduktion kommer att ske på plats på kontoret, med en möjlighet att eventuellt arbeta hemifrån efter att introduktionen är klar. I teamet finns det ett fint samarbete idag, och alla hjälps åt att ge den bästa servicen till bankens kunder. Uppdraget kommer att vara på 6 månader, med chans till förlängning efter den perioden.

Du erbjuds
  • Möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper på en privat ägd och fristående bank
  • En dedikerad konsultchef
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna kundfokuserade tjänst som back-office administratör kommer du att arbeta med utbetalningar av kunders krediter, valutaväxling och avstämningar av konton.

Rollen kräver en flexibilitet och noggrannhet, då man arbetar med flera ärenden samtidigt och hanterar kundernas förmögenheter. Utöver det så kommer en stor del av arbetet vara administrativt så väl digitalt som i pappersform. Under våren kommer det att introduceras ett nytt ekonomisystem på banken, Abasec, för att hantera alla ärenden. Då kommer du att få bidra med dina erfarenheter tillsammans med dina kollegor för att ta fram och utveckla effektiva arbetsprocesser.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Har en avslutad eftergymnasialutbildning inom ett relevant område, alternativt några års erfarenhet av en liknande tjänst

Har erfarenhet av kundservice

Har mycket goda kunskaper i såväl engelska som svenska i tal och skrift, då båda dessa språk används i det dagliga arbetet

Har goda kunskaper i Abasec eller C&I online

Som person:

Är du noggrann

Har du en god samarbetsförmåga

Är du strukturerad

Är du ansvarstagande

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 6 månader, med chans till förlängning
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och bankens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget kommer att ges senare under rekryteringsprocessen.