BOLIST stärker upp med en Digital Marknadskoordinator!

BOLIST stärker upp med en Digital Marknadskoordinator!

Vill du ta nästa steg i din karriär och har tidigare erfarenhet av att jobba inom digital marknadsföring och kanske även från detaljhandeln? Vill du ha en tjänst där din kreativitet och initiativförmåga uppmuntras? I denna tjänst kommer du att vara en viktig nyckel i BOLIST fortsatta digitala resa. Låter detta som en tjänst för dig? Vi går igenom urvalet löpande så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

BOLIST behöver nu förstärkning av ytterligare en Digital Marknadskoordinator till bolaget mot deras fortsatta resa mot att knyta samman den klassiska butikshandeln med digitaliseringen och e-handeln.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BOLIST önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BOLIST.

Arbetsuppgifter

Som Digital Marknadskoordinator kommer du att rapportera till bolagets marknadschef och arbeta med varumärkets digitala marknadsföring och butiker. Du kommer att ha en nyckelroll som består i huvudsak av två delar och du kommer arbeta med att synkronisera den digitala e-handeln tillsammans med de fysiska BOLIST-butikerna. Din främsta mission blir att utveckla segmentet proffskunder och ta detta till nästa nivå genom att utveckla butikskonceptet och hur butikerna kommunicerar ut mot kunderna.

Du kommer till exempel att:
 • Ta fram sälj och marknadsmaterial i samråd med andra avdelningar
 • Ta fram helhetskoncept för den digitala plattformen och butik
 • Hjälpa butiker att ta fram säljmaterial och rätt marknadsföring till olika kundgrupper
 • Trimma den digitala marknadsföringen för att optimera kundupplevelsen
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av digital marknadsföring och har erhållit dig viss relevant arbetslivserfarenhet samt har en god förståelse för området och nu vill ta nästa steg . Utöver detta blir du en del av en familjär och öppen marknadsavdelning på ett expansivt företag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är nyfiken och orädd för att testa nya saker. Du bör ha förståelse för digital marknadsföring men även hur detaljhandeln fungerar och kunderna tänker.
 • Har minst 1-2 års tidigare relevant erfarenhet av marknadsföring
 • Har mycket goda kunskaper i svenska språket
 • Har goda kunskaper i MS Office
 • Har arbetat inom detaljhandeln eller liknande
Det är meriterande om du
 • Har relevant utbildning
 • Har erfarenhet från bygghandeln
 • Har erfarenhet av att arbeta med E-handel och digitala system
Som person är du självgående och idérik. Vi ser att du är en person med ambitionen av att se resultatet av ditt arbete. Vidare är du flexibel inför förändrade förutsättningar och har inga problem att anpassa dig.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 100%
 • Lön: Fast månadslön, kollektivavtal tillämpas- generösa förmåner samt semester
 • Placering: Bromma/Solna
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BOLIST önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolist är Sveriges största Bygg & Järnhandelskedja med 200 butiker över hela Sverige. BOLIST ska vara det självklara valet för den fria bygg- och järnhandlaren med eller utan diversifierat sortiment. Omsättningen uppgår till ca 4,5 mdr kr. BOLIST ägs av deras 200 butiksägare. Till kollegor får du cirka 25 personer som dagligen tillsammans med dig vågar och vill, i syfte att vinna.