Avtalskoordinator till företag i stockholm

Avtalskoordinator till företag i stockholm

Vi söker nu en avtalskoordinator som har goda kunskaper inom Excel. Vi söker dig som är mål- och resultatinriktad samt har ett stort engagemang i det du gör. Start är omgående - Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för kunds räkning en Avtalskoordinator.

Som Avtalskoordinator ansvarar du för löpande förvaltning av företagets befintliga avtal inom den offentliga affären. Din uppgift är att i samarbete med övriga organisationen förvalta och supportera offentliga kunder. Du ansvarar bl.a. för kundstatistik, prisjusteringar och avtalsförvaltning. Du kommer att tillsammans med dina kollegor ta fram och utveckla processer, arbetssätt och rutiner för att säkerställa att ni arbetar på ett optimalt sätt för att proaktivt jobba mot uppsatta mål och lönsamhet på avtalen. Som avtalskoordinator har du en tät kontakt med företagets kunder och har därför ett stort intresse för att skapa kontakter och relationer. Du arbetar nära andra avdelningar inom organisationen i ett tvärfunktionellt samarbete för att skapa bästa möjliga lönsamhet på avtalen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och löper i sex månader, därefter finns goda chanser för en tillsvidareanställning om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du tillexempel att:
  • Medverka vid uppstart av nya avtal
  • Genomföra prisjusteringar på befintliga avtal
  • Arbeta med tilläggsofferter och sortimentsgenomgångar
Vi söker dig som
  • Har god vana av att arbeta i MS Office och framförallt goda kunskaper i Excel
  • Kommunicerar obehindrat i både det svenska och engelska språket både i tal och skrift
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet från avtalshantering, upphandling, inköp samt försäljning.
  • Har en universitetsutbildning inom exempelvis ekonomi
Du som söker trivs i en samordnande roll där både kundfokus och analys är en stor del av arbetet. Som person är du duktig på att bygga relationer och har lätt för att nätverka både internt inom organisationen samt med kunder och leverantörer. Vidare är du affärsorienterad och har förmågan att se och förstå helheten samtidigt som du kan analysera och gå till botten med relevanta detaljer.

START: Omgående, enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

URVAL: Sker löpande

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se