Avtalsadministratör till IP Only!

Avtalsadministratör till IP Only!

Är du en kommunikativ och strukturerad person som brinner för administration? Trivs du att arbeta med telefonen som arbetsverktyg? IP Only söker just nu en avtalsadministratör på heltid till deras kontor i Stockholm för ett kort uppdrag med en chans till förlängning. Låter detta intressant? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en avtalsadministratör till IP Only. IP Only arbetar med att bygga ett öppet fibernät över hela Sverige med målet att alla ska få möjlighet till en stabil uppkoppling. IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. Som avtalsadministratör kommer du att ringa upp potentiella kunder för att fråga om deras nuvarande fiberavtal.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IP Only. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 1-2 veckor. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som avtalsadministratör kommer du till exempel att arbeta med att:
 • Ringa potentiella kunder
 • Maila potentiella kunder och diverse administrativa sysslor
 • Boka in andra kollegor på möten hos kunder för vidare försäljning av fibernät
Vi söker dig som
 • Har en gymnasieutbildning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Är tillgänglig för start omgående
Det är meriterande om du
 • Tidigare har arbetat med administration
 • Tidigare har arbetat med telefonen som arbetsverktyg
Tjänsten passar dig som är kommunikativ och trivs med att arbeta administrativt. Som person är du positiv och noggrann. Du trivs med att arbeta i ett företag i ständig förändring och har en förmåga att se lösningar istället för problem.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid i 1-2 veckor med chans till förlängning
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP Onlys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IP-Onlys affärsidé är att möjliggöra digitaliseringen genom att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället.