Avtals- & hyresförhandlare till Ticket

Avtals- & hyresförhandlare till Ticket

Ticket erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb med stort utrymme för egna initiativ och möjlighet att påverka. Du får dessutom arbeta på ett mycket framgångsrikt och växande företag inom en av världens roligaste branscher, där du tillsammans med engagerade kollegor bidrar till att göra Ticket till världens bästa resebyrå!

Information om uppdraget

Ticket är Nordens största privatresebyråkedja med försäljning online, på telefon och i 71 butiker. De har en omsättning på nästan 7 miljarder kr och i Sverige har de en marknadsandel på ca 25%.

Som Avtals- och hyresförhandlare ansvarar du huvudsakligen för att genomföra hyresförhandlingar för Sverige och Norge i syfte att Ticket ska ha så marknadsmässiga hyror som möjligt. I rollen kommer ansvara för att löpande värdera marknadsplatser och potentiella nya etableringsmöjligheter. Det är därför viktigt att du är uppdaterad på vad som händer inom stora detaljhandelsområden. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter då du även ansvar för att genomföra planerade ombyggnationer, säkerställa att eventuella driftproblem åtgärdas samt driver interna projekt.

Du erbjuds

Ticket erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbetsplats med stort utrymme för egna initiativ och möjlighet att ta ansvar. Rollen passar dig som motiveras av att vinna förhandlingar och bygga långsiktiga relationer. Hos Ticket får du ett starkt varumärke och möjlighet att utmana dig på flera marknadsplatser runt om i Svergie och Norge.

Arbetsuppgifter
 • Genomföra hyresförhandlingar med hyresvärdar som i regel sker i personliga möten
 • Genomföra en årsbudget gällande årskostnaderna för samtliga hyresavtal i Sverige och Norge
 • Ansvara för att varje planerad renovering och ombyggnation/omprofilering genomförs enligt plan
 • Ta fram beslutsunderlag och hyresobjekt vid etablering eller flytt
 • Proaktivt ta fram hyresnivåer i butikernas/lokalernas omgivning för att få fram relevanta hyresnivåer inför förhandling
Vi söker dig som
 • Har god förhandlingsvana då stor del av arbetsuppgifterna är att upprätta avtal med hyresvärdar och driftleverantörer
 • Har erfarenhet av att leda projekt då många av arbetsuppgifterna sker i projektform och du är ytterst ansvarig att de möter sina mål
Som person är du:
 • Mål- och resultatorienterad
 • Relationsskapande och affärsmässig
 • Analytisk, en del av arbetet innebär att göra analyser av marknaden och granska avtal
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Tickets huvudkontor i Sickla, Nacka.
 • Resor: Vi uppskattar att du reser runt 1 gång per vecka, då förhandlingar sker på plats
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ticket önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Juridik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ticket Leisure Travel Group är Nordens största privatresebyråkedja med en omsättning på ca 7 miljarder kr. Ticket ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Under varumärkena Ticket, Airngo och Charter så erbjuder vi marknadens bästa utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, rederier, hotell och hyrbilsföretag.

Verksamheten drivs idag genom 16 sajter i 10 länder under tre olika varumärken, Ticket, Airngo och Charter, samt ett 70-tal butiker i Sverige och Norge, där online och butik samverkar under en omnikanal-strategi. I planerna framåt är geografisk expansion online en viktig komponent. Ticket kan erbjuda dig ett utvecklande jobb med stort utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter i ett mycket framgångsrikt och växande bolag.