Automationstekniker till multinationellt företag

Automationstekniker till multinationellt företag

Är du en duktig el- och automationstekniker som vill utvecklas i en tekniska roll? Här får du arbeta i en modern produktionsanläggning söder om Stockholm. Du har en nyckelroll i att fortsätta hålla ett högt tempo i produktionen och se till att maskinerna fungerar som de ska. Trivs du i en teknisk roll där du arbetar helgskift, helgnattskift eller tvåskift? Då är denna roll rätt för dig.

Information om uppdraget

Som Automationstekniker blir du en del av Supply Chain-avdelningen och ett engagerat gäng på 20 medarbetare. Du får möjlighet att arbeta på en av Europas modernaste anläggningar där de producerar marknadsledande produkter. Med ständig fokus på hållbarhet, kvalitet och lönsamhet bygger de en effektiv och flexibel produktion i världsklass.

Du kommer att vara nyckelspelare i ett av företagets team inom produktion där du kommer att arbeta med tekniken och driften av sex produktionslinjer. Dina kollegor är operatör, underhållsoperatörer och andra tekniker och du rapporterar till driftledaren på linjen.

Du erbjuds
 • Möjlighet att utvecklas i en snabb och innovativ bransch
 • Mycket eget ansvar
 • Vi utvecklas och lär av varandra genom coaching, utbildning och levande feedbackkultur
 • En lärandemiljö där kollegor delar med sig av din kunskap samt ett "Training Room" där du praktiskt kan öva och utveckla dina tekniska kunskaper
Din anställning kommer vara via Academic Work på heltid och behovet är tillsvidare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I den här rollen får du arbeta med den senaste tekniken inom produktion i en bred och varierande roll. Arbetet innefattar automation och elektronik samt till viss del mekanik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Felsöka och åtgärda akuta problem
 • Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll och vara en del av det långsiktiga förbättringsarbetet
 • Reparation av produktionsutrustning
 • Konstruktionsändringar och uppdateringar av dokumentation och programvaror
På företaget strävar de efter att vara en lärande arbetsplats, därför önskar de att deras medarbetare är duktiga på att dela med sig av sin kunskap och läsa problem tillsammans. De har även gjort ett satsning för att öka lärandet och kunskapen hos sina tekniker genom något de kallar för Training Room. Detta är ett fysiskt rum med robotar och en verkstad där man får möjligheten att lära sig och förfina sina tekniska kunskaper inom både mekanik, automation och elektronik.

Vi söker dig som

För att lyckas i rollen behöver du:
 • Bakgrund inom processindustrin eller motsvarande
 • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • Utbildning inom el, mekanik, automation eller motsvarande från erfarenhet
Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera och utveckla dina arbetsuppgifter. Du trivs i en snabb och omväxlande miljö och har lätt för att prioritera arbetet. För att lyckas med dina arbetsuppgifter har du en god känsla för ordning och reda. Du är självgående och problemlösning välkomnar du som en positiv utmaning. Vidare är du stresstålig och förstår vikten av att vara en lagspelare.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Södra Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och frågor rörande tjänsten hänvisar vi till sts02@academicwork.se
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se