Automationstekniker till Gröna Lund

Automationstekniker till Gröna Lund

Karuseller och berg- och dalbanor blir allt häftigare och mer extrema vilket också påverkar tekniken och styrsystemen bakom upplevelsen. Gröna Lund vill nu därför utöka sitt team med ytterligare en automationstekniker för att säkerställa säkra och trygga åkturer för deras besökare. Vill du vara med på deras fortsatta resa framåt? Sök tjänsten redan idag för att få möjligheten att få ett utvecklande och roligt jobb!

Information om uppdraget

På Djurgården ligger Gröna Lund en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Gammal blir ung, liten blir stor, upp blir ner och ner blir upp. Academic Work söker nu för Gröna Lunds räkning en automationstekniker.

Du välkomnas till ett härligt och kompetent gäng. Stämningen i gruppen är familjär och de är alla måna om att hjälpa och utveckla varandra för att leverera bästa möjliga upplevelse för Gröna Lunds besökare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Gröna Lund.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta med service, felsökning, kontroller, underhåll och reparationer av Gröna Lunds attraktioner och teknisk utrustning, alltid med säkerhet som första värdeord. Det inkluderar allt från styr- och säkerhetssystem till avancerade belysningar och maskiner. Under vinterhalvåret kommer fokus vara att utföra proaktivt förebyggande underhåll för att säkerställa att alla attraktioner håller kvaliteten inför kommande säsong. Du kommer att ha många kontaktytor och samarbete mycket med andra avdelningar.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av att arbeta som automationstekniker sedan tidigare och nu vill ta dig an en ny utmaning på en häftig arbetsplats med spännande ansvarsområden där kunden och säkerheten alltid är i fokus!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en elektrikerutbildning gärna med inriktning på styr- och reglerteknik. Du har gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har bred elkunskap och god förståelse för komplexa arbetsuppgifter, som exempelvis PLC-programmering, metodisk felsökning och hantering av styrskåp. Att läsa och förstå elscheman samt utföra en metodisk felsökning ser du som en spännande utmaning och har du tidigare arbetat med processtyrning är det meriterande.

Som person söker vi dig som har en lösningsfokuserad attityd och inte räds att ta dig an utmanade problem. Du arbetar strukturerat och metodiskt med fokus på att alltid leverera hög kvalitet på det du lämnar ifrån dig. Att ha service i fokus är en självklarhet för dig och du applicerar detta till såväl gäster som medarbetare. Sist men inte minst trivs du i en roll som kombinerar självständigt arbete med tätt samarbete med dina kollegor där nya tankar och idéer alltid välkomnas.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Arbetstid: Dagtid, under säsongen ingår arbete på kvällar och helger med jour

Placering: Djurgården

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gröna Lunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gröna Lund är fyllt av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. De erbjuder alltifrån karuseller, 5-kampsspel för starka och svaga, lotterier, dans shower och konserter. Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen