Automationsingenjör till Stockholmarnas energibolag!

Automationsingenjör till Stockholmarnas energibolag!

Idag är fler än 800 000 stockholmare och drygt 400 sjukhus, datahallar och andra verksamheter anslutna till fjärrvärmenätet, kopplat till våra värme- och kraftvärmeanläggningar. Vill du vara med och trygga den växande stockholmsregionens tillgång till värme, kyla, el samt hantering av avfallstjänster? Har du erfarenhet av att arbeta med felsökning och letar efter nästa steg i karriären? Välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning två automationsingenjörer med erfarenhet av felsökning. I rollen kommer du hantera och lösa löpande felanmälningar som driftpersonalen skrivit. Du kommer här att ingå i företagets El- instrument och automationverksamhet. Sök tjänsten omgående då vi är igång med selekteringen!

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid under 6 månader. Om samarbetet fungerar bra finns det goda möjligheter att bli förlängd.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Hantera och lösa löpande arbetsordrar
 • Hantera felanmälningar, allt från enklare felsökningar till sekvensfel
 • Ansvara för och utföra kalibreringar av olika mätinstrument
Vi söker dig som
 • Har en utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot el, instrument och automation
 • Erfarenhet av att jobba med felsökning
 • Har goda kunskaper i både svenska i engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av arbete inom kraftvärme eller processindustri

Som person är du:
 • Självgående
 • Flexibel
 • Bra på att samarbeta
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se