Assistent till ekonomiteam hos ledande bolag inom miljö och hållbarhet

Assistent till ekonomiteam hos ledande bolag inom miljö och hållbarhet

Under 6 månader har du möjlighet att förvärva meriterande erfarenhet inom leverantörsreskontra hos vår kund som är en ledande aktör inom miljö och hållbarhet. Du kommer att assistera ett team om 6 personer i det dagliga arbetet, få arbeta självständigt både kommunikativt och administrativt. Denna roll passar dig som är en driven och relationsskapande person med stort intresse för ekonomi!

Information om uppdraget

Vår kund, som vi på Academic Work har ett samarbete med sedan länge tillbaka, och var våra medarbetare trivs väldigt bra, söker nu förstärkning i form av en assistent till leverantörsreskontra. Det viktigaste för att passa bra och trivas i denna roll är att du är självgående och driven och vill lära dig, i kombination med att du har viss erfarenhet av ekonomi. Du kommer att tillhöra ett engagerat och stöttande team som säkerställer att du får en god introduktion även om arbetet sker på distans.

Tjänsten förväntas löpa under 6 månader med start i maj. Det är viktigt att du är tillgänglig under större delen av sommaren för att även täcka upp när ordinarie personal vill ha semester.

Du erbjuds
  • Ett meriterande jobb på en bra arbetsplats som tar hand om sina anställda
  • En möjlighet att bygga nätverk hos kund och hos Academic Work för framtida uppdrag
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter

I denna roll kollar du arbeta som en stöttande funktion till teamet som arbetar med leverantörsreskontra. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att du får ta kontakt med leverantörer gällande felställda fakturor eller assistera vid flytt av fakturor mellan olika bolag.

Arbetet är alltså självständigt, men i löpande dialog med teamet om 6 personer. Utgångspunkten är att du kommer arbeta hemifrån på grund av rådande situation.

Vi söker dig som

Kommunicerar obehindrat och professionellt på svenska

Har utbildning inom ekonomi eller ett par års erfarenhet motsvarande arbete

Har erfarenhet av någon form av fakturahantering

Har god systemvana och lätt för att ta till nya system (hos kund arbetar de i Googlemiljö, med ekonomisystemet IFS samt med fakturasystemet Symbrio)

Har ett stort intresse för att lära!

Är öppen för ett 6-månadersuppdrag

Har möjlighet att arbeta större delen av sommaren, i synnerhet under vecka 28-32 när de flesta har semester. Önskar du semester är du OK med att vara ledig ett par veckor tidigare eller senare

Det är meriterande om du arbetat ett par år inom kund-/leverantörsreskontra tidigare.

Som person är du:

Kommunikation

Strukturerad

Självgående

Övrig information
  • Start: Maj
  • Omfattning: Heltid, 6 månader
  • Placering: Arbete hemifrån
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se