Artworker till internationellt svenskstartat modeföretag!

Artworker till internationellt svenskstartat modeföretag!

Har du erfarenhet av att arbeta med producering av grafiskt bildmaterial och är på jakt efter en ny utmaning hos ett av Sveriges mäktigaste modeföretag? Om du dessutom trivs i en snabb internationell miljö och har ett intresse för mode, färg, form och människor bör du ta chansen att ansöka om denna roll. Vi söker dig som har erfarenhet av After Effects, animationer och Adobepaketet. Urval sker löpande, så skynda in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker två juniora Artworkers till vår kund som är verksam inom modebranschen. Du kommer att vara del av ett team som producerar grafiskt bildmaterial till företagets samtliga kanaler till kunder världen över. Du kommer att samarbeta tätt med företagets övriga Artworkers, Designers, Art Directors och projektledare under arbetsprocessen. Anledningen till behovet är att företagets digitala utveckling går mycket snabbt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid i 6 månader, och därefter finns det möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som Artworker kommer du arbeta med producering av grafiskt bildmaterial till företagets samtliga kanaler. Rollen innebär ett högt tempo och tätt samarbete med andra avdelningar.

Tjänsten passar dig som är modeintresserad och vill ha en bred och varierad roll. Du kommer att växa tillsammans med denna roll och företagets ständiga digitala utveckling, varför det är viktigt att du är flexibel och utvecklingsintresserad. Vi tror att du är intresserad av omvärlden och hungrig efter utveckling hos ett av Sveriges största företag.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har kunskap eller erfarenhet av digital kommunikation och rörlig media
 • Är modeintresserad
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat, då båda dessa språk förekommer i det dagliga arbetet är detta ett krav
 • Har kunskaper i InDesign, Photoshop (CS Suite), Sketch, After Effects och Premiere Pro
Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du prestigelös och ambitiös. Vidare är du initiativtagande och nyfiken.

Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Film, TV, Radio & Multimedia
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskstartat internationellt modeföretag.