Artikel- och informationscontroller till Bolist

Artikel- och informationscontroller till Bolist

BOLIST, som sitter i fräscha lokaler i Bromma söker nu dig som är nyutexaminerad och vill utvecklas inom ekonomi/inköp/logistik/ informationshantering på ett expansivt företag inom bygg- och järnhandeln. Här erbjuds du en roll med ansvar och goda möjligheter att utvecklas. Tjänsten passar dig som är ute efter en viktig och central roll i bolaget samt har stort intresse för e-handelssajter, inköp, affärssystem och goda kunskaper inom Excel. Bolist är i en spännande utveckling och med härliga och drivna kollegor så kommer du trivas här! Sök omgående för att inte missa chansen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för BOLISTs räkning
en artikel- och informationscontroller. Som artikel- och informationscontroller kommer du att ansvara över säkerställandet att artikelinformationen är på plats och håller hög kvalitetsnivå. Vidare kommer du att ha en central roll i utvecklandet av insamlingsprocessen av artikelinformation och hur informationen nyttjas på optimalt sätt.

För att du ska få rätt förutsättningar kommer du att ta dig an ansvaret succesivt, i rollen har du din närmsta kollega som kommer stötta dig i både introduktion och i det dagliga arbetet. Tjänsten innebär dessutom vidare karriärmöjligheter i samband med den resa BOLIST står inför.

Rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BOLIST. BOLISTs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Du erbjuds
 • Arbetet kommer att börja med en introduktion kring företaget och dina arbetsuppgifter för att du på bästa sätt ska komma in i rollen, här finns det även goda utvecklings möjligheter
 • Mobil och dator
 • Tillsvidareanställning med tre månaders provanställning
 • Sex veckors semester (även med möjlighet till förskottssemester under denna sommar)
Arbetsuppgifter
 • Löpande samla in artikelinformation
 • Hantera inläsning av artikeldata i databasen
 • Delta i utvecklingen av bolagets processer
 • Göra filöverföringar till logistiksystem
 • Analysera data i Excel
I rollen kommer du arbeta självständigt och vi ser att du har lätt för att ta egna initiativ. Rollen är central där du både har leverantörskontrakt, butikskontakt och ett nära samarbete andra avdelningar, till exempel kategoricheferna på Inköpsavdelningen.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik eller likvärdigt
 • Har mycket goda kunskaper i Excel samt ett sinne för siffror och har lätt att sätta dig in i nya system
 • Har ett stort intresse och en förståelse för hur datamängder hanteras från insamling, registrering och distribution till slutanvändare
 • Är flytande i svenska i tal och skrift, detta då språket används internt samt med Bolist kunder
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom detaljhandeln, t.ex. arbetat i butik.

Som person är du driven, du tycker om att arbeta självständigt samt ta ett stort ansvar för ditt arbete. Du visar på ett starkt engagemang och eftersom arbetet kräver mycket precision krävs det att du är noggrann och säkerställer att arbetet blir utfört på rätt sätt. Stundvis kommer arbetet ha ett högt tempo, vilket kräver att du är stresstålig och bra på att prioritera i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, Bolist tillämpar tillsvidareanställning med tre månaders provanställning
 • Placering: Bromma, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BOLIST önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BOLISTs är Sveriges största Bygg & Järnhandelskedja med över 200 butiker över hela Sverige. Våra 200 butiker är grunden för vår verksamhet och tillsammans har vi ett eget Logistiklager i Helsingborg. Bolist har även en växande E-handel ihop med våra digitala butiker som vi ser vara en bas att utveckla ännu mer för att vara en del i den digitaliserade framtid.