Arbeta hemifrån som mötesbokare vid sidan av dina studier

Arbeta hemifrån som mötesbokare vid sidan av dina studier

Om du söker efter ett flexibelt deltidsjobb vid sidan av dina studier där du även kan arbeta hemifrån så läser du rätt annons! Syftet med rollen som mötesbokare är att du bokar möten till PSAB:s VD Eddi, som du kommer ha kontakt med under uppdragets gång. Han kommer även ge dig en genomgång av PSAB:s affärsidé samt stötta dig i att skriva manus för samtalen - för att du ska ha möjlighet att lyckas i rollen! Sök redan idag då start är senast i maj samt då vi kontaktar kandidater löpande.

Information om uppdraget

PSAB erbjuder privata verksamheter ram-avtal inom IT, och drivs i dagsläget av egenföretagaren Eddi. I rollen som mötesbokare hos honom erbjuds du följande:

Ett flexibelt deltidsarbete där du kan arbeta hemifrån

Erfarenhet av att arbeta med telefonen som redskap

En roll med mycket frihet under ansvar

Arbetsuppgifter

Inledningsvis kommer du ha ett uppstartsmöte med Eddi för att lära dig om PSAB och dess produkter. Du kommer få kontaktuppgifter till de kunder som Eddi vill att du ska kontakta, där det ibland kan bli lite detektivarbete i att hitta rätt person att prata med hos den potentiella kunden. I de flesta fall kommer du få prata med ekonomichefer.
Du bestämmer dina arbetstider i samråd med Eddi och kan arbeta hemifrån. Om uppdraget går bra de första två månaderna kommer uppdraget förlängas.

Vi söker dig som

Student på minst 50% på en eftergymnasial utbildning

Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som person är du:

Ansvarstagande

Kommunikativ

Ihärdig

Övrig information
  • Start: senast i maj
  • Omfattning: 5-6h i veckan under fem veckors tid. Kommer du bra in i rollen och trivs kommer det förlängas. Under sommaren finns inget behov, men det är ett perfekt jobb att ha under terminerna!
  • Placering: Distans, hemifrån
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till sts03@academicwork.se.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se