Applikationsspecialist till Karl Storz!

Applikationsspecialist till Karl Storz!

Har du ett stort teknikintresse? Är du ute efter en flexibel och spännande roll som ger dig stort ansvartstagande över ditt egna arbete? Då är denna tjänst något för dig! Karl Storz söker nu en ny applikationsspecialist som ska representera dem runt om i Stockholm men också i Sverige och internationellt. På Karl Storz får du möjligheten att arbeta mycket självständigt men samtidigt vara del av ett nära företag och team som värnar om varandra. Sök idag - vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Karl Storz verkar inom medicinteknikbranschen och har sitt moderbolag i Tyskland. På deras kontor i Sverige är de 25 anställda. Som applikationsspecialist är du den på företaget som har mest kunskap om deras kamerautrustning. Du kommer tillhöra ett team på 5 personer, men utöver det är du verkligen din egen. I rollen som applikationsspecialist är inte en dag den andra lik och du kommer finna dig både på resande fot och på kontoret. När du inte utbildar jobbar du till största del hemifrån eller på kontoret i Skärholmen. Det är en väldigt flexibel roll och du kommer komma långt i arbetet om du tycker det är kul att resa!

Du erbjuds
 • Utvecklas inom medicinteknikbranschen
 • Vara en del av ett expanderande och internationellt företag
 • En familjär arbetsplats som stöttar dig i ditt dagliga arbete
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som applikationsspecialist kommer du antingen vara ute på resande fot och utbildar personal på olika vårdenheter men du kommer även utbilda internt på kontoret.

Du kommer bland annat:
 • Utbilda kunder på nyutrustning. Dina kunder kommer främst vara till exempel sjukhus
 • Kontakt med kunder angående utrustningen
 • Göra servicekontroller och supportera utrustningen på plats
Vi söker dig som
 • Har ett stort teknikintresse
 • Tidigare arbetat inom medicin/läkemedel och/eller teknik
 • God systemvana
 • B-körkort
 • Kommunicerar obehindrat på svenska engelska
Det är mertierande om du

* Har goda kunskaper i tyska

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och motivering för tjänsten. Vi tror att rätt person kan komma in och lära sig det mesta utan några egentliga förkunskaper. För att trivas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, orädd samt att du trivs att vara på resande fot. Karl Storz ser gärna att du även är prestigelös i ditt arbete och har ett stort servicetänk sedan innan.

Övrig information
 • Start: 1 oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se