Anticimex söker flexibel skadedjurstekniker på deltid

Anticimex söker flexibel skadedjurstekniker på deltid

Är du en flexibel student på jakt efter ett spännande extrajobb? Brinner du för kundkontakt och att ge god service, och vill få in en fot hos Sveriges framstående serviceföretag inom skadedjurskontroll? Då är detta tjänsten för dig! Sök omgående då urvalet sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en skadedjurstekniker till Anticimex som utgår från kontoret i Älvsjö. Du kommer tillsammans med en rutinerad kollega att arbeta med sanering av vägglöss ute hos Anticimex kunder söder om Stockholm. Du kommer vara en del i ett härligt team om 10 specialtekniker, men kommer att jobba dedikerat med en kollega.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara på deltid långsiktigt, och gärna på heltid under sommaren.

Arbetsuppgifter

Som skadedjurstekniker hos Anticimex kommer du främst hjälpa din kollega med sanering av vägglöss söder om Stockholm.

Du kommer till exempel att:
 • Sätta upp värmetält för vägglussanering ute hos kunder
 • Säkra upp området efter nedtagande av värmetält
 • Vid behov täcka upp på andra specialtekniska avdelningar
Tjänsten passar dig som är student och har minst ett år kvar av dina studier.

Vi söker dig som
 • Är student och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då båda dessa språk förekommer i arbetet
Det är meriterande om du
 • Bor söder om Stockholm, då detta underlättar samåkningen med din kollega
 • Studerar på distans
 • Har körkort
 • Har ytterligare språkkunskaper
Som person är du social och serviceinriktad. På grund av att behovet är varierande är det av största vikt att du är flexibel.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Deltid långsiktigt
 • Arbetstid: 07.45 16.30 med möjlighet till heldagar eller eftermiddagar
 • Placering: Södra Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xxx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Anticimex får du en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos Anticimex är alla lika värda och om du ska trivas hos dem, och de med dig, får du bokstavligen sätta på dig ett par blåbrallor oavsett vilken titel du har. Anticimex tror på frihet och att ta ansvar och mycket av deras utveckling drivs därför av medarbetare på kontoren.

I Sverige är Anticimex omkring 1400 medarbetare på cirka 29 kontor mellan Piteå i norr och Ystad i söder, huvudkontor i Stockholm. I Älvsjö, där denna tjänst är placerad, kommer du att arbeta tillsammans med ca 100, passionerade och innovativa kollegor.