Antagningskoordinator till Elevera Education Group

Antagningskoordinator till Elevera Education Group

Till höstens utbildningar söker vi nu en administrativ antagningskoordinator som vill arbeta med antagning av studenter till utbildningarna i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi söker dig som vill arbeta i en administrativ roll med mycket telefon och mailkontakt där du kommer bedöma ansökningar manuellt. Här får du möjlighet att göra skillnad på riktigt i människors liv samtidigt som du själv samlar på dig meriterande erfarenhet av att arbeta i en beslutsfattande roll! Sök tjänsten redan idag då urvalet pågår löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en antagningskoordinator till Elevera Education Group som kommer att arbeta med antagningen av elever till höstterminens utbildningar. I teamet som består av ca 7-8 medarbetare kommer du få en upplärning på plats och sedan komma in i en ansvarsfull roll med många interna och externa kontaktytor där du kommer äga processen helt men med stöttning av kollegor som arbetar med samma sak.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elevera Education Group. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till slutet på augusti 2019 (OBS. med uppehåll i juli månad). Efter uppdraget finns möjlighet till fortsatt förlängning av konsultrollen hos någon av Academic Works andra uppdragsgivare.

Arbetsuppgifter

Som antagningskoordinator kommer du att bedöma de sökandes ansökningar till utbildningarna. Då ingen ansökan är den andra lik kommer du bedöma betyg, intyg och real kompetens, arbetserfarenhet osv. Du kommer arbeta i ett administrativt team om ca 7-8 personer och vara nära de sökande, främst via mail och telefon.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på förekommande kandidatfrågor över telefon och e-post.
 • Göra behörighetsbedömningar, och ansvara förgenerell kommunikation med potentiella sökande.
 • Arbeta mot gemensamma mål med antagningsprocessen för de sökande till utbildningarna
 • Agera ansiktet utåt för utbildningarna och skapa ett intresse hos sökande som du kommer i kontakt med
Tjänsten passar dig som är väldigt noggrann och har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete. Vi tror att du som söker är utåtriktad och har en god förmåga att kommunicera och agera med tydlighet.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Har minst 1-2 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta administrativt
 • Har erfarenhet av att arbeta med telefon och mail som främsta arbetsverktyg
 • I processen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, effektivitet och noggrannhet.
Det är meriterande om du
 • Har arbetat på en antagningsenhet tidigare
 • Studerar eller har studerat en studievägledarutbildning eller motsvarande
Som person är du väldigt noggrann kan uppvisa exempel på detta genom exempelvis en gedigen ansökan och personligt brev. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad och har en god förmåga att kommunicera professionellt och agera med tydlighet mot kandidater som söker. Vidare söker vi dig med stor ansvarskänsla, struktur och är van att arbeta mot deadlines.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: Heltid i 5 månader med semesteruppehåll i juli månad
 • Lön: Timbaserad månads
 • Placering: Gärdet, Tegeluddsvägen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elevera Education Group önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elevera Education Group bedriver professionella yrkesutbildningar inom olika affärsområden. Bland annat erbjuder de YH-utbildningar inom fastighetsbranschen, turism & besöksnäringen, ekonomi, försäljning, digital strategi, It, media & kommunikation, marknadsföring och digitalt lärande. Från starten fram till 2010 så var utbildningsformen KY-utbildning (Kvalificerad Yrkesutbildning), men sedan 2010 när utbildningsformen gjordes om, bedriver Elevera Education Group Yrkeshögskoleutbildningar, så kallade YH-utbildningar.