Android-utvecklare till start-up bolaget Virtual Stores i Stockholm

Android-utvecklare till start-up bolaget Virtual Stores i Stockholm

Föreställ dig att du har ett recept eller en inköpslista och där din telefon tar dig på kortats väg förbi varje vara i butiken. Detta är bara ett av de områden där Virtual Stores skapat kundnytta och revolutionerat hur kunder interagerar med butiker genom sin smartphone. Nu söker Virtual Stores en driven Android-utvecklare, i början av sin karriär, som vill vara en del av deras framgångssaga och utvecklingen av framtidens inomhuspositioneringssystem för smartphones.

Information om uppdraget

Virtual Stores är ett start-up företag med ambitionen om att bli världsledande inom inomhuspositionering. De hat skapat ett revolutionerande inomhuspositioneringssystem för smartphones som inte kräver någon extra hårdvara, som ibeacons eller UWB. Systemet bygger på avancerade algoritmer som på ett unikt sätt att använder de hårdvarukomponenter som finns på smartphonen.
De söker nu en driven och framåt Android-utvecklare som vill vara med och utveckla och driva produkterna framåt.

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett start-up bolag i stark tillväxt där du på egen hand får påverka, komma med initiativ och arbeta med häftig programvara.
 • En chans att få testa nya tekniker och bli en viktig nyckelspelare då du kommer vara med från start på en häftig tillväxtresa där de är i startgroparna just nu.
 • Att bli en del av ett tight, engagerad och drivet team där du får och bidra med din kompetens och erbjuds utvecklingsmöjligheter på sikt, men där du också kommer ha mycket drivna och kunniga kollegor att lära av.
Arbetsuppgifter

Du kommer bli en del av ett lösningsorienterat team som kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk. Du kommer huvudsakligen arbeta med utvecklingen av deras appar och frameworks och kommer vara delaktig i flera projekt samtidigt. Ni arbetar agilt i ett högt tempo och projekten kommer framförallt handla om nyutveckling då det händer mycket hos Virtual Stores. Dagarna är varierande vilket innebär att ena dagen jobbar med utvecklingen medan andra dagen är du ute på fält hos kunder och testar tekniken. Så länge du bidrar med ett högt engagemang och din fantasi kommer du ha stora möjligheter att påverka din roll då du arbetar i en flexibel arbetsmiljö där du trivs med att arbeta högt och lågt i olika projekt.

Vi söker dig som
 • Har mellan ca 1 till 3 års tidigare erfarenhet av app-utveckling för Android samt har goda kunskaper inom Native Android och Kotlin.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, med hänsyn till de interna och externa kontakter du kommer att ha i rollen.
Vi ser det som starkt meriterande om du även har en eftergymnasial utbildning inom datateknik, data- och systemvetenskap eller motsvarande.

Som person är du:
 • Uthållig/Orädd
 • Självgående
 • Flexibel
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare, 6 månaders provanställning.
 • Placering: Bromma, Stockholm.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Virtual Stores önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Virtual Stores