Analytiskt backoffice medarbetare till ett Fintech bolag!

Analytiskt backoffice medarbetare till ett Fintech bolag!

Till ett känt snabbväxande fintech bolaget söker vi nu en driven och analytiskt backoffice medarbetare. Du ska brinna för siffror, ha bra betyg i matte och ha lätt för att se mönster i stora datamängder. Låter det som något för dig? Då kan detta uppdrag på initialt 3 månader vara något för dig! Skicka in din ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

I rollen som backoffice medarbetare så kommer du att ingå i tradingteamet. Du kommer arbeta med ett projekt under 3 månader, och därefter kan det finnas möjligheter för andra utmaningar på detta fondbolag som är mitt i en tillväxtresa och förväntas dubbla i storlek till nästa år. Då det här är ett bolag som är under konstant utveckling, så finns det eventuellt en möjlighet att man kan vara en fortsatt del av företaget om du visar framfötterna och alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

Möjligheten att arbeta på ett snabbväxande fintech bolag

En dedikerad konsultchef som agerar som karriärspartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga 0ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I det här projektet kommer du som backoffice medarbetare analysera 500 bankdagars transaktioner där det i snitt har skett 150 transaktioner per dag. Du kommer att säkerställa att alla transaktioner uppfyller olika krav, leta efter mönster i datamängden och kontrollera att datan stämmer i olika systemen. Du kommer arbeta självständigt med det här projektet, och förväntas sätta upp en egen struktur och tidsplan för arbetet.

Vi söker dig som

Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller finans

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med stora datamängder och utföra analytiska arbetsuppgifter gärna i projektform

Du är en van Excel användare

Du har höga betyg inom matematiska ämne på din eftergymnasiala utbildning, eftersom detta är ett krav för tjänsten ser vi också att du bifogar dina betyg i din ansökan

Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

Det är meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av att arbeta på ett fondbolag

Som person är du:

Noggrann

Analytisk

Strukturerad

Kommunikativ

Övrig information
  • Start: Omgående, I mitten av oktober
  • Omfattning: 3 månader, Med chans till förlängning
  • Placering: Östermalm
  • Lön: Timbaserad månadslön
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget kommer att ges senare under processen.