Analytiska administratörer till välkänt Fintech-bolag inom betaltjänster

Analytiska administratörer till välkänt Fintech-bolag inom betaltjänster

Vi söker dig som är intresserad av att jobba administrativt på ett välkänt Fintech-bolag i centrala Stockholm. Uppdragen kommer in löpande under hösten med varierande inriktningar och löper från 3-6 månader. Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Information om uppdraget

OBS. Detta är en öppen ansökan.

Det ger dig möjlighet att knyta många värdefulla kontakter på ett av Sveriges ledande Tech-bolag och vi har idag flera konsulter som gått över till en anställning direkt på bolaget.För rollen krävs det att du visar prov på din analytiska/logiska förmåga genom ett logiktest. Detta är en viktig och central del av rekryteringsprocessen. Det är därför fördelaktigt om du tidigare provat på att genomföra ett sådant test.

I samband med att du söker denna roll önskar vi att du först genomför detta provtest. https://www.123test.com/logical-reasoning-test/

För att du skall vara aktuell för denna roll krävs det att du får ett resultat på minst 9 poäng då detta test ger en god indikation på hur du i senare skede klarar kundens test.

Uppdragen är start omgående och stäcker sig i 3-6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
 • Agera ad hoc support inom företaget och ta dig an varierande administrativa arbetsuppgifter utifrån rådande behov.
 • Arbeta med både intern och extern support kopplat till områden såsom inköp, kundtjänst, ekonomi och logistik.
 • Mycket av arbetsuppgifterna sker med datorn som verktyg, därför är det viktigt att du känner dig bekväm med de vanligaste Office-programmen och är van att arbeta under längre perioder med dator.
Vi söker dig som
 • Du ska ha fått 9 eller 10 på testet, skicka med en screenshot på resultatet annars är ansökan inte komplett
 • Trivs i att hoppa in i olika roller inom organisationen och snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter
 • Har mycket god kunskap i engelska språket då mycket av instruktionerna är på engelska
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet i en administrativ roll

Som person är du:
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Ansök nedan med CV + screenshot av resultat på test
Lön: timbaserad

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se