Analytisk student till rollen som ekonomiadministratör!

Analytisk student till rollen som ekonomiadministratör!

Studerar du en eftergymnasial utbildning och har kunskaper i Excel på en avancerad nivå? Är du dessutom snäll, driven och noggrann som person? Då kan det vara precis dig vi söker för rollen som ekonomiadministratör. Vi kommer arbeta med processen löpande och start är förväntad i mitten av augusti. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic work söker nu för Unikums räkning en student till rollen som ekonomiadministratör. Unikum.net är Sveriges största webbtjänst för skolor och har mer än 1 miljon användarkonton i tusentals skolor i 90 kommuner runt om i landet. Här jobbar drygt 40 personer som brinner för lärande och att utveckla digitala tjänster som gör skillnad - på riktigt!

Unikum vill göra det lättare att anpassa lärandet i skolan till alla barn. Därför utvecklar de digitala verktyg för lärande, dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete. Unikum utvecklas hela tiden vidare tillsammans med lärare, elever, rektorer och föräldrar som använder Unikum varje dag i mer än 4000 förskolor och skolor. Med Unikum samlar du all pedagogisk dokumentation på samma ställe och får mer tid för undervisning och lärande, oavsett ålder och skolform.

Du erbjuds
 • Möjlighet till ett långsiktigt deltidsarbete vid sidan av studierna.
 • Stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiadministratör krävs det att du kan Excel eller Google kalkylark på en avancerad nivå. Unikum arbetar i Google miljö så Google kalkylark kommer att vara ditt främsta arbetsredskap. Du kommer främst att arbeta med stora datamängder i olika format och skapa formler och funktioner som fångar upp rätt data i rätt celler och på så sätt skapa ett faktureringsunderlag till ekonomiavdelningen. Utöver detta kommer du även att arbeta med en del avtalstexter som du behöver tolka för att förstå vad som ska faktureras enligt avtalet.

Vi söker dig som
 • Studerar på eftergymnasialnivå, gärna till Civilingenjör eller liknande.
 • Har avancerade kunskaper i Excel eller Spreadsheet.
 • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
Som person är du:
 • Noggrann.
 • Självgående.
 • Omtänksam.
Övrig information
 • Start: Mitten av augusti.
 • Omfattning: Heltid första veckorna därefter deltid.
 • Placering: Tjustgatan 2 samt Hammarby Kaj 14.
 • För att lyckas i rollen ser vi att du till större del kommer att vara på plats på kontoret.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se