Analytisk student med goda kunskaper i Excel

Analytisk student med goda kunskaper i Excel

Visste du att erfarenhet ofta blir det avgörande när det står mellan två personer som är färdiga med sina studier? Här ger vi dig chansen att få ett försprång på arbetsmarknaden! Vi letar nu efter en driven student med goda kunskaper inom Excel till vår kund Tillväxtverket. Låter detta som tjänsten för dig? Sök då redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tillväxtverkets räkning en analytisk administratör som ska avlasta teamet i sammanställning av data och kvalitetssäkring av uppgifter. Du kommer i rollen att arbeta mycket i Excel, med fokus både på att sammanställa information och konstruera data i syfte att skapa ett underlag för dina kollegor inom organisationen. Vidare kommer du arbeta i ett ambitiöst och engagerat team som tillhör avdelningen Kunskapsutveckling och enheten för Uppföljning och utvärdering. De sitter i ett öppet kontorslandskap i fräscha lokaler central i Stockholm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tillväxtverket. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram maj 2019. Med goda möjlgiheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
 • Gå igenom och kvalitetssäkra organisationsnummer i Excel
 • Sammanställa information och
 • Göra enklare beräkningar och sammanställningar i befintliga Excel-filer.
Tjänsten passar dig som studerar och vill skaffa dig meriterande erfarenhet inför din framtida karriär. Du bör trivas i en självständig roll där du förväntas leverera resultat efter satt deadline med hög kvalité. Vidare är du en van användare av Excel som, om du stöter på problem i programmet, gärna letar dig fram till en lösning på egen hand.

Vi söker dig som
 • Är student och kan arbeta minst 2 dagar i veckan
 • Har goda kunskaper i Excel och är van att arbeta med större mängder data i programmet.
 • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska
Det är meriterande om du

* Har arbetat med arbetsuppgifter av administrativ karaktär sedan tidigare.

Som person är du en initiativtagande person som vågar ta beslut eller samla in information för att driva ditt egna arbete framåt, samtidigt som du har ett konsekvenstänk och ständigt levererar hög kvalité på allt du tar dig an. Vidare är du en person som samarbetar väl med dina kollegor och är lyhörd inför hur ni tillsammans går tillväga för att leverera mot satta förväntningar.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Deltid, 2 dagar i veckan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Academic Works önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork