Analytiker till internationella Teleperformance

Analytiker till internationella Teleperformance

Är du i början av din karriär och vill ta nästa steg på ett globalt företag? Vill du arbeta i en roll med stort eget ansvar? Då är tjänsten som analytiker på Teleperformance helt rätt för dig! Här får du möjligheten att komma in i en bred roll på ett företag som ständigt arbetar för att utveckla både sig själv och sina kollegor.

Information om uppdraget

Academic Work söker en analytiker till internationella Teleperformance med start i slutet av augusti. I rollen som analytiker kommer du arbeta brett och få möjlighet att utvecklas inom kostnadsanalys, prognosarbete och processförbättring. Du kommer bli en del av ett drivet och öppet team på fyra kollegor som har högt i tak och där du med rätt driv och fokus ges möjligheten att utvecklas och påverka. Företaget präglas av korta beslutsvägar och tydliga målsättningar på både grupp- och individnivå.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Teleperformance. Uppdraget kommer att vara på heltid inledningsvis i 6 månader med ambitionen att efter det bli överrektyterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i budgetsystemet TM1 och vid avvikelser justera och bygga om moduler i Excel
 • Arbeta med Cost Tracker för att kunna analysera pågående projekt
 • Sammanställning och rapportering av KPI:er
 • Bygga rapporter i syfte att automatisera processer
 • Arbeta med prissättning
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och som nu söker dig vidare. Du har ett intresse för analys och vill få in en fot på ett globalt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du har i det verktygen att kunna bygga moduler i Excel och tillämpa ett analytiskt helikopterperspektiv på de ekonomiska flödena.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, elektroingenjör eller motsvarande.
 • Har 2-3 års erfarenhet av en liknande roll.
 • Har goda kunskaper i Excel och erfarenhet att av att arbeta med analys av siffror
 • Behärskar svenska och engelska på en professionell nivå i både tal och skrift.
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av enklare programmering

Som person är du analytisk och detaljfokuserad och har en förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du är en ansvarsfull lagspelare som förstår vikten av att leverera mot satt deadline och ditt arbete präglas av struktur och noggrannhet. Vidare är du en god kommunikatör då du kommer ha många kontaktytor både nationellt och internationellt.

Övrig information
 • Start: Slutet av augusti
 • Omfattning: Heltid, kontorstider 8 -17 med flexibla tider
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Norrtull
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teleperformance are the worldwide leader in outsourced omnichannel customer experience management. Teleperformance connects the biggest and most respected brands on the planet with their customers by providing customer care, technical support, customer acquisition, digital solutions, analytics, back-office and other specialized services to ensure consistently positive customer interactions.