Ambitiös universitetsekonom till Fintechbolaget NordFin Capital!

Ambitiös universitetsekonom till Fintechbolaget NordFin Capital!

Vi söker dig som är driftig och ambitiös. Vi ser en utbildning inom ekonomi, men främst kommer vi lägga vikt vid din inställning och personlighet. Kanske har du en karriär inom idrott som visar på din förmåga att prestera. Kan du dessutom finska? Det är starkt meriterande! Är detta du? Sök direkt och ha chansen är börja redan innan midsommar.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Financial Controller till NordFin Capital. Idag är sex personer verksamma inom bolaget, varav två personer är stationerade i Finland. Du kommer ha din bas på Stockholmskontoret, beläget i ett kontorshotell på Strandvägen, där du sitter tillsammans med deras Senior Financial Controller samt två IT-kollegor. NordFin Capital är nischade mot el-branschen och hjälper sina kunder med genom att optimera deras faktureringsflöden. Bolaget är i en expansiv fas och här har du möjlighet att komma in, visa framfötter och utvecklas tillsammans med bolaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos NordFin Capital.

Arbetsuppgifter

Som Financial Controller kommer du arbeta tätt med den svenska Senior Financial Controllern som även blir den person som du rapporterar till. Du kommer att ansvara för de finska kunderna men även stötta upp din kollega på den svenska marknaden. Dagarna kommer vara varierande och arbetsbelastningen kommer stundtals vara hög då det är tusentals fakturor, stora som små vars betalningsströmmar ska kontrolleras löpande.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera redovisningen kring det dagliga faktureringsflödet mot de finska kunderna
 • Hantera supportärenden mot företagskunder
 • Stötta Senior Financial Controllern med andra ad hoc uppgifter som kan förekomma
Tjänsten passar dig som söker ditt första eller andra arbete efter dina universitetsstudier inom ekonomi. Du ser detta som en chans att bevisa dina färdigheter och en möjlighet att axla en större roll inom bolaget över tid.

Vi söker dig som
 • Har en universitetsexamen inom ekonomi/finans
 • Har en förståelse för faktureringsflödet och löpande bokföring
 • Talar och skriver obehindrat på finska, svenska och engelska
För att trivas i rollen är du en person som vill prestera och utvecklas. Du kommer kontinuerligt att följas upp på faktureringsflöden och leverans, vilket kräver att du har skinn på näsan och viljan att utvecklas med bolaget. Du är en högst detaljorienterad person som trivs i hantering av stora siffror och flöden och har förmågan att behålla lugnet och inte tappa fokus. Vi ser att du har en driven personlighet och vågar axla kundansvar och ta dig an nya utmaningar. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten!

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)
 • Placering: Strandvägen 7A, Östermalm. Resor till Finland kan förekomma i samband med kundmöten
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NordFin Capitals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordfin Capital AB hjälper svenska företag att förbättra sina faktureringsflöden.
Med erfaren personal och smarta tekniska lösningar erbjuder Nordfin Capital sina kunder faktura och reskontratjänster, belåning och fakturaköp.
Nordfin hjälper till i hela faktureringsflödet från fakturautskick, bokföring av betalningar, samt utskick av påminnelser och andra kravbrev.