Akustikkonsult till ledande specialistföretag!

Akustikkonsult till ledande specialistföretag!

Är du civilingenjör med stort intresse av att förbättra livskvaliten för andra genom att arbeta med akustik? Trivs du i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik? Academic Work söker nu en akustikkonsult åt Brekke & Strand. Du välkomnas här in i ett specialistföretag med många, kompetenta kollegor. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en akustikkonsult till Brekke & Strand.

Brekke & Strand sitter centralt på Södermalm, Mariatorget. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team där du kommer ha tillgång till bra stöttning från dina seniora kollegor. Brekke & Strand står för en bra företagskultur och man har kul på jobbet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Brekke & Strand. Uppdraget kommer att vara på heltid med 6 månaders provanställning. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som akustikkonsult kommer du arbeta med akustiska instrument för att göra kontrollmätningar, beräkningar och besiktningar. Du kommer att utgå från kontoret som är beläget på populära Södermalm och spenderar också viss tid ute hos kunder. Rollen innebär mycket kundkontakt och när du blivit varm i kläderna kommer du att få egna kundcase. Du kommer få en gedigen introduktion där du parallellt följer med en kollega i arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Göra kontrollmätningar på äldre hus som ska byggas om
 • Göra slutbesiktningar på industrier
 • Beräkna trafikbuller
 • Ingå i andra spännande projekt
Tjänsten passar dig som trivs på en utvecklande arbetsplats där du och ditt bidrag värderas högt och du kommer ha en avgörande och viktig roll i det dagliga arbetet. Du får möjlighet att arbeta i projekt med kunniga kollegor och lära dig mer om akustiska instrument och program för att växa in i rollen och slutligen ta allt mer ansvar.

Vi söker dig som
 • Har civilingenjörsexamen inom relevant område, gärna med inriktning mot akustik
 • Läst minst en kurs i akustik
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • B-körkort
Det är meriterande om du har
 • Kunskaper i SoundPlan, CattAcoustics, Odeon, Comsol eller liknande
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom relevant område
 • Goda kunskaper i norska
Som person är du flexibel och uppskattar förändringar då du inom denna bransch inte vet hur morgondagen ser ut. Du blir motiverad när det händer mycket saker samtidigt och att ingen dag är sig lik. Du trivs att arbeta nära dina kollegor och har en god samarbetsförmåga men kan även ta ansvar för att arbeta självständigt som del i projektgruppen. Du kan på ett enkelt och tekniskt korrekt sätt förmedla kunskap till personer med varierande teknisk bakgrund.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Södermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brekke&Strands önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brekke & Strand är ett fristående och renodlat specialistföretag med akustik, buller och vibrationer som kompetensområden. Tack vare sitt ständiga fokus på yrkesmässig kompetens, oberoende, kostnadseffektivitet och god kundhantering får de vara med och bidra till Norges största och mest prestigefyllda akustiska uppdrag. Deras råd ska vara tydliga och byggbara. De är cirka 90 anställda med ett företag i Stockholm och ett i Göteborg och sedan Norge.